De Maxi Cosi Axiss, vele gemakken en gaat lang mee

Posted on juli 25, 2018Reacties uitgeschakeld voor De Maxi Cosi Axiss, vele gemakken en gaat lang mee

Als je opzoek bent naar een gemakkelijk autostoeltje die lang mee gaat, is misschien de Maxi Cosi Axiss iets voor jou. Dit stoeltje is erg prettig in gebruik en gaat mee vanaf 9 maanden tot 4 jaar (9 tot 18 kilogram). Het bijzondere aan dit autostoeltje is dat hij te draaien is tot 90 graden, zowel naar links als naar rechts. Hierdoor kan je gemakkelijk je kind in het stoeltje plaatsen en bij je kind komen.

De veiligheid van een Maxi Cosi Axiss

Naast het feit dat je gemakkelijk bij je kind komt, heeft de stoel nog meer voordelen. Wanneer je het stoeltje hebt bevestigd met de driepuntsgordel van de auto, zie je aan een kleurindicator of je hem goed hebt geplaatst of niet. Hierdoor is het bijna onmogelijk om het stoeltje op een verkeerde en onveilige manier te plaatsen. Ook heeft het stoeltje aan weerskanten een extra bescherming, voor het geval je een aanrijding krijgt aan de zijkant.

 

Een ruim comfort en gebruiksvriendelijk

Wanneer je kind in de Maxi Cosi Axiss zit, kan het ver en goed om zich heen kijken. Dit komt om dat het stoeltje vrij hoog is. Naast de hoogte kan je de stoel verstellen in acht verschillende standen. Dit geldt voor zowel liggen als voor zitten, hierdoor kan je kind comfortabel slapen in de auto. Ook is de stoel qua comfort voor jou als ouder een praktische en fijne stoel. De stoel kan namelijk met 90 graden draaien, waardoor je weinig moeite hoeft te doen om je (zware) peuter erin te plaatsen. Je hoeft niet meer over randjes heen te hangen maar je kunt, net als wanneer je je kind in een kinderstoel zet, hem of haar er makkelijk inzetten. Als je kind wat ouder is, is het zelfs mogelijk om je kind zelf in en uit te laten stappen. Zoals al eerder benoemt, zit er extra bescherming aan de zijkant van de stoel. Wat er ook nog zit, zijn kleine haakjes waar je de gordel achter kan haken. Hierdoor heb je niet het probleem dat ze in de weg zitten bij het in- en uitstappen.