Een lange autorit met de baby? Dit moet je doen!

Posted on juli 10, 2018Reacties uitgeschakeld voor Een lange autorit met de baby? Dit moet je doen!

Jouw baby meenemen op vakantie is nooit zo’n groot probleem. Een paar uurtjes onderweg kan nooit kwaad en het warme klimaat doet jouw kleintje vaak alleen maar goed. Toch komt er bij een lange autorit een hoop kijken. Geen zorgen, want we hebben voor je op een rij gezet wat je allemaal moest doen.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg er daarom voor dat je voldoende voorbereid bent als je op reis gaat met de auto. Plan vooraf voldoende rustmomenten in, waar je even uit kunt stappen en de benen kunt strekken. Je kunt de reis in stukjes hakken, waardoor het ook voor de kinderen overzichtelijk blijft.

Tijdens de autorit

Ook onderweg kun je voldoende dingen doen om de rit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Allereerst snappen we dat de verleiding groot is om jouw kleintje op schoot te nemen. Doe dit niet. Jouw kindje is veel veiliger als deze gewoon plaats kan nemen in het autostoeltje. Zorg er voor dat deze hoog genoeg is, zodat jouw kindje gewoon naar buiten kan kijken. Zorg bovendien voor voldoende speeltjes, zodat jouw kleintje lekker bezig blijft. Zorg er bovendien bij voorkeur ook voor dat je naast jouw kindje plaats kan nemen.

Welke spullen heb ik nodig?

Tijdens de autorit en in de korte pauzes heb je toch al gauw aardig wat spulletjes nodig. Zo heb je onder andere een autostoel nodig en voldoende speeltjes. Maar nog veel belangrijker is hoe je jouw baby ‘vervoert’ als jullie de auto zijn uitgestapt. Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft diverse spullen in de collectie die het onderweg zijn met de baby een stuk aangenamer maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzorgingsmatjes en luieretuis, maar ook aan maxicosihoezen en babydraagzakken. Meer weten? Bekijk dan de mogelijkheden!

 

https://www.jutenjuul.nl/