Quizien
Image default
Banen en opleidingen

Elektrotechnisch Chef Monteur, Zaandam – Engie Nederland

Het elektrotechnische werk van ENGIE is geen job, maar een carrière! Als elektrotechnisch manager heb je het vermogen en de ervaring om complexe montageproblemen zelfstandig en efficiënt te organiseren en uit te voeren.

Misschien heb je dit punt in je carrière nog niet bereikt, maar ben je wel toe aan de volgende stap? Dan zoeken wij jou! ENGIE hoopt met u een langdurige samenwerkingsrelatie op te bouwen en te investeren in het bieden van uitdagende jobs voor uitstekende klanten. Daarnaast houdt de training u op de hoogte van de kennis en vaardigheden die nodig zijn op technisch en managementgebied.

Van hoofdtechnicus tot hoofdtechnicus en voorman, we hebben allemaal verschillende functies. Als je dan nog niet bent opgegroeid, kun je je blijven ontwikkelen als hoofdaannemer.

Daarnaast biedt ENGIE ook de mogelijkheid om je kennis uit te breiden in een andere discipline, zoals nutsbedrijven, energie of een ander onderdeel van ENGIE.

Functieomschrijving

De uitgevoerde werkzaamheden zijn zeer divers, met grote en kleine renovaties en nieuwbouwprojecten. Je werkzaamheden omvatten het plannen, voorbereiden en organiseren van deze grote en kleine projecten. Dit moet natuurlijk zowel met de klant als met uw eigen organisatie worden onderhandeld. Voor deze functie heb je voldoende ervaring om op problemen op het werk te anticiperen en passende maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden binnen het vereiste tijdschema effectief worden uitgevoerd. Naast bovenstaande organisatorische inhoud heb je ook een hands-on mentaliteit en kun je meewerken aan de uitvoering wanneer de situatie dat vereist of de situatie het toelaat. Dit maakt het werk erg dynamisch en zeker niet saai.

Je zorgt ervoor dat de uitgevoerde werkzaamheden correct worden gerapporteerd, (financieel) beheer is mogelijk en onderhoudt vaak zelfstandig contact met je klanten. De manier waarop u communiceert, kan zorgen voor klantloyaliteit. Omdat je het technisch aanspreekpunt bent voor onze klanten, ben je ook onze lokale ambassadeur.

Wat breng je mee

Wees u bewust van veiligheid en sta ervoor. Bij ENGIE kunnen we veilig of onveilig werken.

Communicatie vaardigheden. ENGIE is een serviceorganisatie, u kunt op elk moment contact opnemen met klanten. Je moet je kunnen aanpassen aan de communicatiestijl van de situatie;

Aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Om het werk correct uit te voeren is het belangrijk om tussen verschillende taken te wisselen en te bepalen waar de prioriteit ligt;

De ambitie en het verlangen om bij ENGIE te studeren om je carrière naar een nieuw niveau te tillen;

Team geest. Samenwerken met het team en tevreden klanten hebben kan je energiek maken;

Het vinden van de juiste oplossing kan u energie geven. Je denkt “out of the box” en bent verantwoordelijk voor de mensen in het team en het uitgevoerde werk;

Voltooi elektrotechnische opleiding.

Daarom zijn elektrotechnici voor ENGIE ongetwijfeld de moeite waard.

Uiteindelijk ontmoet je een groep gelijkgestemden: mensen die geobsedeerd zijn door technologie. Indien nodig kunt u de hele dag met ons in gesprek over techniek. We zijn nuchter en zien dat onze duurzaamheid vooral terugkomt in de relaties die we aangaan met onze klanten. Dit brengt nieuwe uitdagingen en complexer werk op de lange termijn met zich mee, waardoor de eisen van jou hoger worden. Je krijgt ook de kans om nieuwe methoden uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. Het mooie is dat we onze eigen technische staf hebben ingehuurd en onze expertise verder kunnen uitbreiden.

Ook u kunt op rekenen

Passend salaris passend bij jouw achtergrond en ervaring

Goede arbeidsomstandigheden, goed pensioenplan, collectieve ziektekostenverzekering, 25 vakantiedagen en 13 nevenvakanties

Kans om door te groeien naar een senior functie als manager, werkvoorbereider of coördinator

Ontwikkeling van cursussen en trainingen op persoonlijk en professioneel niveau door middel van

Prettige werksfeer en goed contact met goede collega’s

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/opleiding-monteur.html