Goede auto’s voor de rijles in Haarlem

Posted on augustus 28, 2020Reacties uitgeschakeld voor Goede auto’s voor de rijles in Haarlem

Bij de rijles in Haarlem wordt er alleen maar gereden in wagens die goed zijn en van een zeer goede kwaliteit zijn. De auto’s worden iedere 2 jaar weer vervangen. Normaliter wordt een auto niet zo vaak vervangen, maar omdat de rijles in Haarlem zorgt voor een behoorlijk hoog aantal kilometers op de meter is de auto eerder aan vervanging toe. Dit zorgt ervoor dat het altijd veilig is in de auto. De auto’s worden allemaal goed onderhouden en je zult zien dat de auto er altijd perfect uit ziet wanneer je wordt opgehaald voor je rijles in Haarlem. De auto’s’ zijn niet alleen maar mooi om te zien, maar zijn ook goedgekeurd door het CBR. Het voldoet dus aan de eisen die er aan een rijles wagen wordt gesteld. Dit betekent dat de pedalen van de instructeur goed zijn en dat er dus ten alle tijden tijdens een rijles in Haarlem kan worden ingegrepen. 

Plan

Er wordt samen met een instructeur een plan opgesteld om de rijles in Haarlem te gaan volgen. Tijdens de eerste les zal er worden gekeken naar hoe je rijdt en hoe snel je dingen oppakt. Aan de hand daarvan zal de instructeur met je in gesprek gaan en bekijken hoe het wordt aangepakt. Je krijgt een indicatie van het aantal rijlessen dat op  jou van toepassing is. Uiteraard kan je hier later nog van afwijken. Denk je op een gegeven moment dat je wel toe bent aan een examen dan hoeven de aangeschreven lessen natuurlijk niet worden volgemaakt. 

Iedereen is anders

Iedere leerling rijdt weer anders en de een heeft meer lessen nodig dan de ander. De ene leerling heeft behoefte aan meer uitleg en de nader wilt het vooral gewoon zelf doen. Hoe een leerling ook is, maakt voor de rijles in Haarlem niets uit want de instructeur zal hier volledig op inspelen en professioneel mee omgaan zodat iedereen een rijbewijs kan halen.