Quizien
Image default
Relatie

Meer zelfvertrouwen met assertiviteitstraining

Goede Assertiviteitstraining is de manier om meer zelfvertrouwen te kweken. Je zal beter in je vel komen te zitten en het beste uit jezelf halen. Deze trainingen zorgen ervoor dat je met een stuk meer zelfvertrouwen door het leven gaat. De effectiviteit van deze trainingen is hoog doordat we het belangrijk vinden om persoonlijke aandacht te geven. Je zult dus redelijk snel veranderingen merken wanneer je eenmaal assertiviteitstraining gaat volgen. Daarnaast zullen we ons voornamelijk focussen op jouw ontwikkelingen van persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden. Hierdoor leer je jezelf een stuk beter kennen. Dat komt goed van pas op het werk, maar ook in het dagelijks leven. Met onze trainingen zal je een positieve ontwikkeling doormaken. 

Wat voor jou?

Assertiviteitstraining is niet voor iedereen nodig. Deze trainingen zijn vooral bedoeld voor mensen die het lastig vinden om ‘nee’ te zeggen, of die het moeilijk vinden om kritiek te uiten omdat ze graag meningsverschillen voorkomen. Het is zonde wanneer je hier last van hebt, maar met assertiviteitstraining zal je daar geen last meer van hebben. Voor mensen die graag dit soort problemen ontlopen is deze training een aanrader. Vaak hebben deze mensen last van een laag zelfbeeld. Dat is jammer, want dit kan zich verder uiten in een burn-out of een depressie. Zorg daarom goed voor jezelf door een training bij ons te nemen. 

Opbouw van de training

De assertiviteitstraining zal plaatsen in een klein groepje van maximaal zes personen, maar de training kan ook individueel gegeven worden. We spelen in op de behoeften van ieder persoon. Voordat de assertiviteitstraining begint zullen we contact met je opnemen. Dan kunnen we alvast de doelen bespreken voor de training. Zo wordt het duidelijk waar we ons op gaan richten. Je kan je inschrijven voor onze trainingen door het contactformulier op onze website in te vullen.