Novy dampkap kapot? De technici en herstellers van Novy staan direct voor u klaar!

Posted on juni 7, 2017Reacties uitgeschakeld voor Novy dampkap kapot? De technici en herstellers van Novy staan direct voor u klaar!

Gaat u een Novy dampkap bestellen bij Elektro Lommelen, dé specialist in huishoudelijke apparatuur? Dan weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt. Dit product gaat gegarandeerd nog jarenlang mee. Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar volledige garantie ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.

Novy dampkap: dampkamp van een Belgische fabrikant

Wilt u een dampkap kopen? Kies dan voor de service van de specialist en kom eens langs bij Elektro Lommelen. Alleen dan gaat u een dampkap kopen die is geproduceerd door een Belgische fabrikant die al meer dan 100 jaar bestaat. Kortom, een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect.

Goede service vóór, tijdens en na dampkap kopen

Elektro Lommelen levert u zowel voor de koop van uw dampkap, als tijdens en na de koop ervan, een fantastische service. Bij de specialist vindt u namelijk niet alleen een zeer uitgebreid assortiment aan dampkappen van verschillende merken, maar ook vakkundig personeel die u van de benodigde service voorziet. Heeft u ergens vragen over? Kunt u wel wat deskundig advies gebruiken omdat het lastig vindt een keuze te maken? Zij staan voor u klaar. Misschien is de Novy dampkap wel iets voor u. Krijgt u uw dampkap niet zelf mee naar huis? Maak dan gebruik van de transportservice. En als er iets stuk gaat, dan staan de herstellers binnen de kortste keren bij u voor de deur om uw apparaat te herstellen.