Quizien
Image default
Aanbiedingen

Vertegenwoordiger

In deze functie ga je aan de slag bij een landelijke glasvezelnetwerkaanbieder. De aanbieder richt zich op de zakelijke markt, met name op bedrijventerreinen die nog geen glasvezelnetwerken hebben, en onder meer het bepalen van de behoefte van het bedrijf aan glasvezelnetwerken. Om dit te doen, moet u een korte vragenlijst houden met de besluitvormers in uw bedrijf. Bij interesse kan het bedrijf zich direct registreren of zich daar registreren

Beschrijving van de baan

In deze functie ga je aan de slag bij een landelijke glasvezelnetwerkprovider. De aanbieder richt zich op de zakelijke markt, met name op bedrijventerreinen waar geen glasvezelnetwerk aanwezig is. Uw activiteiten omvatten het bepalen van de behoeften van het bedrijf aan glasvezelnetwerken. Om dit te doen, moet u een korte vragenlijst houden met besluitvormers in uw bedrijf. Bij interesse kan het bedrijf zich direct aanmelden of vervolggesprekken plannen. Dit vervolggesprek kunt u ook zelf voeren. Je gaat in op de voordelen van glasvezel, met als doel klanten te laten registreren. Het glasvezelnetwerk wordt gerealiseerd door voldoende registratie.

Wij zijn op zoek naar commerciële en slagvaardige kandidaten. Vormt uw zelfstandigheid een uitdaging voor u en komt u zonder afspraak langs bij het bedrijf? Beschik je over voldoende zakelijke en communicatieve vaardigheden om bedrijven in het toekomstige netwerk aan te trekken? Reageer onmiddellijk.

De functie kan zowel fulltime als parttime zijn. Wij zoeken kandidaten die 24 tot 40 uur per week wachten. Deze werkzaamheden vinden plaats tijdens kantooruren. Wij zoeken kandidaten woonachtig in de regio Almere. Wij zoeken kandidaten met verkoop- en / of buitendienstervaring. Ook kun je zelfstandig werken en heb je contact met het nieuwe bedrijf. U bent een ondernemer, maar u bent niet behulpzaam en weet hoe u een deal moet sluiten. Doelen dagen je uit om er meer uit te halen.

Overige

We bieden concurrerende salarissen en bedrijfsvoertuigen en bieden commercieel uitdagende banen in een snelgroeiend bedrijf. De verdeling is voor onbepaalde tijd. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de Olympia Games. Je begint ook met j, wij helpen mannen en vrouwen

vacatures

 

https://www.vindazo.nl/keywords/vertegenwoordiger.html