Quizien
Image default
Zorg

Basispremie zorgverzekering 2023

Bent u op zoek naar een zorgverzekering waarvoor u een eerlijke premie betaalt? Dan kunt u rekenen op zorgverzekeraar Salland. Salland is er voor iedereen die woont in de provincie Gelderland of Overijssel. Al ruim 1,5 eeuw profiteren verzekerden bij ons van de voordelen van een regionale zorgverzekeraar. Een zorgverzekeraar die dicht bij haar klanten staat, maar ook bij de zorg. Daarbij investeren we graag in de gezondheid van onze klanten en helpen we ze graag op weg. Bent u benieuwd wat uw basispremie zorgverzekering 2023 zal worden? Deze kunt u eenvoudig berekenen op onze website.

Basisverzekering afsluiten bij Salland

Heeft u alleen een verzekering nodig voor de meest noodzakelijke zorg? Dan is een basisverzekering voldoende. De inhoud van de basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde, alleen de premie hiervoor kan per verzekeraar verschillen. Wanneer u bij Salland een basisverzekering afsluit, kunt u rekenen op een eerlijke premie, zonder allerlei extra kosten. Salland heeft niet als doel om winst te maken, maar om de beste zorg voor iedereen mogelijk te maken. Wij gaan zelf in gesprek met zorgaanbieders in de regio en we zijn op de hoogte van wat er speelt in de zorg. Op die manier kunnen we u optimaal helpen met het vinden van de beste zorg. Het liefst zo dicht mogelijk bij u in de buurt en zonder lange wachtlijsten.

Aanvullende verzekering

Ook als u wel zorg nodig heeft die niet gedekt wordt door de basisverzekering, zit u goed bij Salland. Wij bieden maar liefs vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Zo kunt u altijd een verzekering afsluiten die aansluit op uw zorgbehoeften. Weet u niet precies wat voor u de beste keuze is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag  met het afsluiten van uw zorgverzekering bij Salland.

https://www.salland.nl/