Quizien
Image default
Bedrijven

Berry lights

Berry lights zijn dé perfecte verlichting om een gezellige sfeer te creëren. Je kunt ze niet alleen binnen ophangen, maar ook buiten. Geschikte plekken zijn bijvoorbeeld binnen aan de muur of buiten in een boom. Ook zijn staan berry lights erg leuk in je kerstboom tijdens de feestdagen.

Het gehele jaar door sfeer in huis met berry lights

Berry lights kun je het hele jaar door in of rondom je huis hangen voor mooie verlichting. Uiteraard maakt het je huis of bedrijf extra sfeer tijdens de feestdagen. Berry lights heb je ook in een multi colour variant. De berry lights multi colour zijn perfect als je een feestje geeft. De gekleurde verlichting geeft een extra feestelijke uitstraling aan je ruimte! 

Zijn de berry lights veilig?

Berry lights installeren is heel makkelijk en veilig, de berry lights hebben namelijk een adapter aansluiting. Dit is de meest voorkomende en een van de meest veilige aansluitingen. Bovendien bestaat de verlichting uit led lampjes, waarvan het risico op brandgevaar erg klein is. Dit komt doordat de leds minder snel warm worden. Tevens is led verlichting beter voor het milieu. 

Berry lights combineren met andere verlichting

Berry lights zijn echte sfeermakers, maar je kunt deze lampjes ook goed combineren met andere sfeerverlichting. Je kunt je eigen thema creëren rondom je huis met slechts een paar producten. Zo staan berry lights warm wit erg mooi met een lichtslang warm wit. Doordat deze beide dezelfde kleur verlichting geven kun je ze goed combineren.

Berry lights specificaties 

De meeste berry lights hebben dezelfde specificaties. Zo zijn de meeste berry lights geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. Wanneer je je berry lights buiten wilt ophangen, moet je er wel goed op letten dat de verlichting de juiste IP-waarde heeft. Deze waarde geeft aan hoe waterbestendig een product is. Berry lights zijn doorgaans verkrijgbaar vanaf vijf meter. Je kunt de verlichting gemakkelijk verlengen, doordat je ze op elkaar kunt aansluiten.