Quizien
Image default
Beauty en verzorging

HELPT NIACINAMIDE BIJ ACNE?

Als je op zoek bent naar manieren om je huid te helpen verbeteren, zijn een gezond dieet en het gebruik van huidverzorgingsproducten met effectieve ingrediënten een belangrijke plek om te beginnen. Niacinamide is een van de meest geliefde huidverzorgingsingrediënten, geliefd bij de natuurlijke schoonheid, dus je kunt jezelf altijd met een gerust hart in de spiegel aankijken, wetende dat je je huid goed behandelt.

Uw voeding en uw omgeving zijn twee van de belangrijkste factoren die kunnen bijdragen tot acne en een onzuivere huid. Bepaalde voedingsmiddelen, zoals chocolade en gefrituurd voedsel, kunnen bijvoorbeeld de olieproductie van uw huid verhogen. Als uw voeding weinig antioxidanten bevat, kan niacinamide schade door overmatige blootstelling aan de zon en vervuiling en oxidatieve stress helpen voorkomen, die ontstekingen en puistjes kunnen veroorzaken.

 

Niacinamide is een effectief huidherstellend ingrediënt gebruikt in korean skincare dat vele voordelen biedt voor de ouder wordende huid. Niacinamide, ook bekend als vitamine B3 en nicotinezuur, is een krachtig celcommunicerend ingrediënt dat vele voordelen biedt voor de ouder wordende huid. Een hoog gehalte aan niacinamide bleek vooral te helpen bij het lichter maken van pigmentatie en het egaliseren van de huidskleur.

Het is een in water oplosbare vorm van vitamine B3. Dit betekent dat je lichaam geen overschot opslaat. In plaats daarvan moet het afkomstig zijn van het voedsel dat u eet. U kunt aan de behoefte van uw lichaam aan niacinamide voldoen door te consumeren

● Bieten

● Vis

● Eieren

● Noten en zaden

● Bonen

● Groene groenten

● Versterkte broden en granen

● Eieren

Er zijn verschillende manieren om topische niacinamide op uw gezicht aan te brengen. U kunt op recept verkrijgbare, sterke acnecrème of -gel kopen, die concentraties van ongeveer 2% niacinamide bevat – veel hoger dan de meeste vrij verkrijgbare producten bevatten. U kunt ook een vochtinbrengende crème zonder recept gebruiken die ten minste 1,5% niacinamide bevat, wat voor de meeste mensen goed zal werken. Als uw huid erg vet is, geeft u misschien de voorkeur aan een crème of gel op recept, omdat de poriën dan minder snel verstopt raken.

Als je hebt gemerkt dat je huid ruw wordt of gaat schilferen, kan niacinamide je misschien helpen. Deze vitamine B is een veelgebruikt ingrediënt in uitwendige acnebehandelingen zoals gels, crèmes en lotions. Onderzoek toont aan dat het ook goed kan zijn voor bepaalde droge huidtypes.