Quizien
Image default
Zakelijk

Je hebt de knoop doorgehakt

Je bent er klaar voor, je wilt je bedrijf verkopen. De waardebepaling bedrijf is een belangrijke stap die je absoluut niet mag vergeten. Hierdoor krijg je te weten wat je bedrijf nou eigenlijk precies waard is. Maar kost natuurlijk tijd. Niet alleen de bedrijfsovername, maar ook de bedrijfswaardering. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden. Er moet veel uitgezocht worden en die informatie moet dan ook nog verwerkt worden.

 

Onmogelijk zonder hulp van een specialist

Financieel heb je alles in orde. Toch is het onmogelijk om de juiste bedrijfswaardering te regelen zonder een specialist. Helaas heb je de kennis en expertise niet om tot de juiste prijs te komen bij beide partijen. Bij IMK hebben ze deze specialisten in dienst die wel deze kennis hebben en die weten wat er allemaal bij komt kijken. Maak gebruik van deze kennis en ervaring. Je kunt dit bedrijf opbellen om een geheel vrijblijvende afspraak in te plannen met een van de adviseurs.

Bij een bedrijfswaardering komt er altijd wel een stukje emotie los. Het is toch je eigen bedrijf geweest wat mogelijk in de verkoop gaat. Het is altijd belangrijk om je rust te hebben en het hoofd koel te houden. Je moet er natuurlijk ook aan denken dat een onderhandeling niet altijd makkelijk zal verlopen. Maar door de juiste mensen met veel ervaring rondom jou heen kan dit een stuk makkelijker worden. Emoties horen er nu eenmaal bij, het is de kunst om hier mee op de juiste manier mee om te gaan.