Quizien
Image default
Aanbiedingen

Supplementen om je door je training heen te helpen

Trainen is zwaar, op welk niveau je ook zit. Of je nu net in vorm begint te komen of een doorgewinterde prof bent, er zullen altijd dagen zijn waarop je geen zin hebt om te trainen. Op die dagen is het belangrijk om iets te hebben om je dat extra zetje te geven. Supplementen kunnen je de energie en focus geven die je nodig hebt om je training te volbrengen en je fitnessdoelen te bereiken.

Creatine

Creatine is een stof die je spieren helpt energie te produceren tijdens het sporten. Het is een van de populairste supplementen op de markt, omdat is aangetoond dat het effectief is bij het vergroten van spiermassa, kracht en training prestaties. Creatine wordt meestal gevonden in poedervorm, maar ook in pilvorm. Als je een creatine supplement zoekt, zorg er dan voor dat je het etiket goed leest. Sommige producten op de markt zijn geen pure creatine en kunnen andere ingrediënten bevatten die onwerkzaam of zelfs gevaarlijk kunnen zijn.

Eiwitpoeder

Eiwitpoeders zijn een geweldige manier om de extra eiwitten binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft om spieren op te bouwen. Wei eiwit concentraat is essentieel voor spiergroei, dus als je groter wilt worden is eiwitpoeder een goed supplement om aan je dieet toe te voegen. Eiwitpoeders zijn er in veel verschillende smaken, dus het moet niet al te moeilijk zijn om er een te vinden die je lekker vindt. Zorg er wel voor dat je het etiket goed leest voor je koopt – sommige eiwitpoeders kunnen veel toegevoegde suiker bevatten, wat niet goed is voor je gezondheid of je taille.

Cafeïne 

Cafeïne is een stimulerend middel dat je kan helpen je wakkerder en energieker te voelen. Cafeïne komt van nature voor in voedingsmiddelen en dranken als koffie, thee en chocolade. Cafeïne kan ook worden ingenomen als supplement in de vorm van een pil of poeder. Cafeïne kan je helpen je energieker en geconcentreerder te voelen tijdens je training. Pas op dat je het niet overdrijft – te veel cafeïne kan kriebels, angst en prikkelbaarheid veroorzaken.

 

https://bestwayingredients.com/