Quizien
Image default
Woningen

VELUX dakraam prijzen

Wil je in jouw woning dakramen laten plaatsen? Ga dan voor VELUX dakramen! Deze zijn de laatste jaren voornamelijk in kunststof te verkrijgen. Dit komt omdat kunststof kozijnen een aantal voordelen hebben ten opzichte van houten of aluminium kozijnen. Ben je benieuwd naar de VELUX dakraam prijzen? Lees dan vooral verder!

Het onderhoud is nihil

Het eerste voordeel van kunststof kozijnen ten opzichte van kozijnen van andere materialen, is dat kunststof geen onderhoud vereist. Dit scheelt op de lange termijn dus enorm op de onderhoudskosten. Het enige dat je moet doen om de kozijnen schoon te houden is ze om de zoveel tijd even met een doek en wat water met groene zeep oppoetsen om het vuil te verwijderen. Daarnaast hoef je kunststof kozijnen niet te schilderen of te lakken: ze komen in bepaalde kleuren en deze kleur behouden ze.

 

Goed voor het milieu

Misschien wel het belangrijkste voordeel van kunststof kozijnen is dat ze veel milieuvriendelijker zijn dan andere materialen. Voor houten kozijnen is logischerwijs hout nodig, wat op zijn beurt bijdraagt aan houtkap en ontbossing. Daarnaast gaat kunststof veel langer mee dan hout. Kunststof kozijnen kunnen namelijk tot wel meer dan vijftig jaar mee!

Ben je benieuwd naar de VELUX dakramen prijzen? Bekijk dan vooral de website voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden.