Quizien
Image default
Aanbiedingen

Houten vloer laten Schuren 25 jaar ervaring in houten vloeren

Kies direct voor de parket renovatie expertise van de Schuur Expert

Versleten parketvloeren zijn een veelvoorkomend probleem in oudere huizen in de Randstad, Utrecht en Flevoland. Jarenlang gebruik en slecht onderhoud door kinderen, huisdieren en gasten maken het nodig om uw parketvloer te renoveren. De vraag is echter: moet u een nieuwe vloer kopen of uw houten vloer laten schuren en behandelen door een erkende parketteur zoals de Schuur Expert?

Er zijn verschillende voordelen aan parket renovatie, zoals:

  • Het schuren en lakken van uw parket is minder tijdrovend dan het kopen van een nieuwe vloer, omdat er geen oude vloerplanken hoeven te worden verwijderd en afgevoerd.
  • Een gerenoveerde parketvloer verhoogt de waarde van uw woning en kan een slimme zet zijn als u van plan bent om te verkopen.
  • Het schuren en afwerken van uw houten vloer zorgt voor een frisse uitstraling en geeft uw interieur een boost.
  • Een ervaren parketteur zoals de Schuur Expert biedt diverse behandelingsopties, zoals het schuren en lakken, oliën of waxen van uw parketvloer.
  • Parket renovatie biedt ook de mogelijkheid om de kleur van uw vloer aan te passen, met keuze uit wel vijftig kleuren.

Kies daarom voor de expertise van de Schuur Expert voor uw parket renovatie.

Zo kunt u genieten van een sprankelende, vernieuwde parketvloer waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Heeft uw houten vloer een opknapbeurt nodig? In Flevoland, Utrecht, Noord- of Zuid-Holland bent u bij Schuur Expert aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring en acht gecertificeerde parketleggers in dienst, bieden wij de hoogste kwaliteit op het gebied van parketrenovatie. Onze specialiteit is het schuren van houten vloeren, waarbij u de keuze heeft uit drie verschillende behandelingen: lakken, waxen of oliën. Elke methode heeft zijn eigen voordelen.

Als u kiest voor het schuren en lakken van uw parket, kunt u rekenen op een vloer die nog jarenlang meegaat. Met kwaliteitslak zorgen we voor een vloer die er als nieuw uitziet en bestand is tegen vocht en vuil. Bovendien is de vloer eenvoudig te onderhouden en heeft deze een prachtige uitstraling.

Wilt u uw vloer een andere kleur geven? Dan is het schuren en waxen van uw parket een goede optie. Met hardwax kunt u kiezen uit maar liefst 23 kleuren. Een gewaxte vloer is goed bestand tegen vocht en vuil en is plaatselijk herstelbaar.

Als u veel kleurenkeuze wilt, dan is het schuren en oliën van uw houten vloer de ideale optie. Olievloeren zijn beschikbaar in maar liefst 50 kleuren en zijn goed te onderhouden.

Wilt u uw houten vloer laten schuren door dé parketschuurspecialist van Nederland? Maak dan nu een afspraak op de website van Schuur Expert en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

 

https://schuur.expert/houten-vloer-schuren/