Quizien
Image default
Aanbiedingen

Waarom voor slippers kiezen?

Het is een warme zomerdag en je wil graag naar buiten, maar je heeft geen zin om warme dichte schoenen te moeten dragen. Voor die warme zomerdagen is er dan ook maar één oplossing, namelijk slippers! Slippers zijn open schoen die een stuk minder warm zullen zijn dan normale schoen. Ze geven je voeten meer lucht en dat geeft jou veel meer comfort. Met al deze voordelen zou je bijna gek zijn om geen slippers te dragen op warme dagen.

 

Er is natuurlijk niet één paar slippers waar je maar uit kan kiezen. Er zijn echt heel veel verschillende merken en modellen waar je uit kan kiezen. Voor welke je kiest ligt aan een aantal factoren. Ondere andere wanneer je ze gaat dragen. Ga je ze alleen thuis dragen, naar het strand of toch ook een heel stuk mee wandelen. Die factoren kunnen van grote invloed zijn op je keuze voor model en merk.

 

Alle merken hebben weer verschillende soorten slippers. Er zijn merken die een wat dikkere zool hebben voor meer comfort voor de voeten. Daarmee is het makkelijker om langere stukken te lopen en dat is ook comfortabeler voor de voetzool. Deze slippers zullen alleen weer minder goed bij je passen als je alleen maar dagen op het strand gaat liggen. Ze zullen moeilijker zijn om mee door het zand te lopen en zullen zwaarder zijn om even in de hand te dragen.

 

Andere merken spelen dan ook juist weer in op echte strandgangers. Die hebben een lichtere slipper die makkelijker loopt in het zand en ook lichter zullen zijn om even in de hand te tillen. Hier hoeven minder vaak langere stukken op gelopen te worden en daar ideale slippers zullen zijn voor een stranddag. Deze slippers zullen ook makkelijker schoon te maken zijn en het zand zal er gemakkelijk vanaf glijden. 

 

Bij slippers.nl zijn dan ook veel verschillende slippers te vinden van verschillende merken en in verschillende modellen. Modellen die aansluiten bij jouw specifieke behoefte. Het grote assortiment zorgt dan ook voor veel keus!

 

https://slippers.nl/