Quizien
Image default
Eten en drinken

Wat is Tahina Al Wadi?

Tahina is een Arabisch gerecht en Al Wadi is het merk. Het is dus een voor gemaakte Tahina van het merk Al Wadi. Het wordt in het Midden-Oosten zelfgeproduceerd en daarna word het naar Nederland geëxporteerd.

In Nederland is Tahina Al Wadi heel populair en dit niet alleen onder Nederlanders met een Arabische afkomst. Veel autochtone Nederlanders zijn er ook gek op. Dit zie je dan ook aan het feit dat Tahina tegenwoordig ook zelfs bij de Jumbo wordt verkocht. Je kunt het bij de Jumbo in de winkel kopen of het in hun webshop bestellen.

Naast Jumbo zijn er nog een tal van online winkels dat Tahina online verkopen. Sommige van deze online winkels verkopen hun producten alleen exclusief online. Hierdoor betaal je minder voor de boodschappen die je online koopt. De online winkels zonder een fysieke vestiging hebben veel lagere kosten waardoor hun producten ook goedkoper zijn. Zo is niet alleen Tahina Al Wadi online goedkoper maar ook veel andere producten.

Bezorgen is dan ook gratis zowel bij Jumbo als bij de andere online winkels. Je moet hiervoor wel het minimaal te besteden bedrag halen of anders wel extra betalen voor het laten bezorgen van de boodschappen.

jumbo.com/

maza.nl/