Quizien
Image default
Aanbiedingen

Weet waar jij je deurbeslag kan kopen

Ieder dorp en elke stad heeft wel een paar ijzerwarenwinkels. Het gaat daarbij om winkels waarbij men het begrip ijzerwaren wel heel ruim neemt. De meeste winkels verkopen een ruim assortiment van alle artikelen maar daarbij moeten er wel concessies worden gedaan door jou als klant. Je hebt maar genoegen te nemen met wat men in de winkel heeft liggen. Je ziet daar dan ook gelijk het nadeel van een ijzerwarenwinkel of bouwmarkt die bij jou in de buurt is gevestigd. Het aanbod is karig en niet altijd jouw smaak. Een deurklink kopen bij Deurklinkenshop is dan ook een beter idee wanneer je de deurklinken of het andere beslag van jouw deuren gaat vervangen. Bestellen uit België is zo gek nog niet.

Waarom deurklinkenshop de betere oplossing is

Ga je deurbeslag en deurklinken kopen dan is de speciaalzaak een veel betere oplossing. Je treft er namelijk meer aan maar naar verhouding betaal je er minder voor. Hoe dat komt leggen we jou graag uit. Ga je naar de ijzerwaren winkel toe dan heeft deze een bedrijfspand waarvoor men huur of hypotheek betaalt. Dit pand is kostbaar en die kosten wil men uiteraard op jou verhalen. Je betaalt echter niet alleen voor de ruimte van de deurklinken maar voor het volledige assortiment, ook al gebruik jij daar maar een heel beperkt gedeelte van. Het assortiment deurklinken bij de bouwmarkt is doorgaans beperkt. Daarnaast heeft men een hoop personeel rondlopen om de klanten van dienst te zijn. Personeel waarvoor men ook een hoop onkosten maakt. Ook voor heel andere producten waarvoor jij niet komt. Dat zijn de redenen waarom een bouwmarkt zo prijzig kan zijn met een beperkt assortiment. De deurklinkenshop richt zich op deurklinken en aanverwante ijzerwaren zonder dat je betaalt voor een deel onnodig assortiment. Het assortiment zelf is veel breder en de prijzen kunnen lager worden gehouden. Zodoende ben je beter af bij de speciaalzaak.

Snel geleverd

Wie bestelt bij deurklinkenshop.be weet één ding zeker. Zelf gaan halen is een stuk duurder. Voor een bestelling vanaf 50 euro betaal je namelijk geen verzendkosten meer. Daarnaast werkt men met DHL Dit houdt in dat jouw bestelling zeer snel aan jou wordt overhandigd. Een afspraak maken om bij de bouwmarkt te gaan winkelen duurt een stuk langer. Daarnaast hoef je voor jouw deurklinken en andere hang- en sluit materialen de deur niet meer uit. Het gemak dient de mens.