Quizien
Image default
Aanbiedingen

Drie bijzondere stukken vlees die je bij de online slager kan bestellen

Eet jij regelmatig wel eens een stukje vlees? En ben je nu onderhand wel eens toe aan een nieuw of anders soort stukje vlees? Ga dan eens naar de online slager. Bij deze slager is het aanbod van vlees vaak veel groter en een stuk interessanter dan bij de supermarkt of de gewone slager. De online slager hoeft niet in te kopen op een winkel, maar kan het vlees veel langer bewaren, waardoor zij verschillende spannende stukken vlees voor jou op voorraad hebben. Lees gauw verder als je wil weten wat voor een soort vlees je online zou kunnen vinden.

Picanha

Picanha is een mooi mals stuk rundvlees wat van het staartstuk van het rund komt. Om precies te zijn is zit dit stuk vlees aan de achterkant van de rug dicht bij de staart van het beest. Dit vlees is dus weinig in beweging en daarom lekker mals. Picanha werkt oorspronkelijk gegeten in Brazilië, maar is inmiddels één van de meest gegeten stukken vlees over de hele wereld. Het vlees bereiden gaat even duren en er zijn veel verschillende stappen die je moet doorlopen wil je het perfecte stuk Picanha kunnen proeven. Een tip; maak gebruik van de barbeque.

Eendenbout

Je zal het misschien wel al ooit gegeten hebben, maar een eendenbout bereiden is niet iets wat je alledaags doet. Je kunt dit heerlijke stukje vlees ook niet zomaar in bijvoorbeeld een supermarkt vinden. Een stukje eendenbout is als het ware de poot van de eend, hier zit vaak zoveel smaak aan dat er nauwelijks kruiden nodig zijn om het vlees op smaak te brengen. Ook geeft het bestellen van eendenbout je de mogelijkheid om eens zelf te proberen om franse gekonfijte eendenbout te maken.

Wildzwijns nek

Ook voor wild kun je terecht bij de online slager. Een mooi stukje hert, konijn of ree, alles is online te vinden. Zo ook bijvoorbeeld een stuk wildzwijns nek. Dit vlees lijkt redelijk veel op varkensvlees, al is het iets magerder en steviger van structuur. Daarnaast heeft dit stukje vlees veel meer vet dan ander wild en blijft het daardoor lekker mals en sappig. Je kun er allerlei gerechten mee bereiden, zoals een pulled wild boar. Er is dus genoeg keuze als het om online vlees bestellen gaat, wees niet bang om wat nieuws uit te proberen.