Quizien
Image default
Electronica en Computers

De mobiele dienst van NuCall

Bij NuCall telecombedrijf kunt u terecht voor innovatieve oplossingen op het gebied van bedrijfstelecommunicatie. Wij hebben nu zelfs een eigen mobiele dienst ontwikkeld om uw communicatie nog beter te laten verlopen. Met de simkaart van NuCall die via KPN werkt, zijn verschillende zakelijke mobiele proposities mogelijk. Voor iedere gebruiker is een passend abonnement ontwikkeld. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld betalen naar gebruik of kiezen voor een bundel. 

Andere diensten van NuCall

NuCall is gespecialiseerd in het verbeteren van de communicatie binnen het bedrijf en de communicatie tussen uw bedrijf en uw klanten. Om dit te kunnen doen, hebben wij verschillende diensten rondom bedrijfscommunicatie ontwikkeld. NuVoIP is een manier om te bellen via het internet. Een snelle, voordelige, maar vooral veilige optie voor uw telefonie binnen het bedrijf. Een groot voordeel hierbij is dat u bij deze dienst profiteert van een volledig ingerichte telefooncentrale. Een andere dienst die wij aanbieden is Nu3CX. Dit is een telecomsysteem, waarbij alle communicatiemiddelen worden geïntegreerd in één platform. Mailen, bellen en skypen kan nu dus via één overzichtelijk programma. Zo communiceren uw werknemers sneller en effectiever. 

Toekomstvast

Wij werken met het oog op de toekomst gericht. De markt verandert continu, dus wij moeten mee bewegen. Wij werken dan ook met de missie om onze klanten te voorzien van innovatieve communicatietechnologie door altijd en overal veilige, betrouwbare en betaalbare bedrijfstelecommunicatie te bieden dat hen helpt om zowel de interne als externe communicatie te optimaliseren en in te richten zoals past bij uw organisatie. Wij houden hiervoor constant alle nieuwe ontwikkelingen in de gaten, zodat u mee kunt bewegen met alle nieuwe mogelijkheden op het gebied van bedrijfstelecommunicatie. 

Een persoonlijk aanbod

Elk bedrijf is anders en heeft een andere oplossing nodig. Daarom doen wij alleen in oplossingen op maat. Wij kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijf door functionaliteit onze prioriteit te maken. Daarnaast kijken wij ook naar uw persoonlijke communicatiestijl. Deze is bepalend voor de uitstraling van uw organisatie en wij zullen dus ook ons uiterste best doen om tot een voorstel te komen dat voldoet aan uw wensen en eisen. Kijk voor meer informatie op onze website.