Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Een onderhoudsbeurt laten doen door een bouwbedrijf uit Apeldoorn

Ik heb een bouwbedrijf uit de omgeving van Apeldoorn ingeschakeld om een onderhoudsbeurt te laten doen aan het huis. De laatste tijd, merkte ik dat mijn huis steeds slechter en slechter eruit zag te zien. Van de barsten die steeds zichtbaarder werden in de muren, tot aan hout dat langzaam lelijk begon te worden. Daarom werd het tijd om hulp in te schakelen voor een goede prijs om mijn huis weer op te knappen. 

Een bouwbedrijf uit Apeldoorn met verstand van zaken

Ik had een bouwbedrijf uit de omgeving van Apeldoorn nodig die veel verstand had van mijn soort huis. Het was namelijk al een oudje en ik wilde graag dat hij goed onderhouden zou worden. Niet dat ze iets aan mijn huis doen en dat het alleen maar erger wordt. Gelukkig hoefde ik niet lang te zoeken en kwam ik op de website vanappeldoornbouw.nl terecht. Daar hadden ze expertise in zulke gebouwen en dat was precies waar ik naar op zoek was. Daarnaast kon ik snel in hun agenda een datum kiezen en waren ze erg flexibel. Toen was het een kwestie van wachten totdat ze alles hadden ontvangen en er een akkoord kwam. Dit was redelijk snel waardoor ze ook op de gevraagde datum konden komen. 

Een fijn bedrijf

Op de dga dat het bouwbedrijf kwam, gingen ze eerst het huis inspecteren en vroegen ze over de leeftijd van het gebouw en hoe ik het zelf onderhield. Daarna gingen ze meteen aan het werk en ik had weinig last van hen. Ik kon gewoon aan het werk op mijn kantoor terwijl ze bezig waren. Ze hebben een hele middag gewerkt en toen was het af. Alles zag er al een stuk beter en verzorgd uit. De barsten in de muren waren weg en het hout zag er gloednieuw uit. Echt een top service.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf die binnen no-time uw werkzaamheden kan verhelpen? Bekijk dan eens de website van Van Appeldoorn Bouw via www.vanappeldoornbouw.nl voor meer informatie over alle soorten diensten die zij aanbieden.