Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Je geld investeren

Heb je veel geld? Of wil je met je eigen vermogen nog meer geld verdienen zonder ervoor te hoeven werken? Dan is het investeren van je geld een hele goede optie. Wel moet gezegd worden dat investeren vaak veel risico’s met zich mee brengt. Hoe risicovoller de investering des te hoger het rendement kan zijn. Aan de andere kant staat dan ook; hoe risicovoller de investeringen des te groter de kans dat jij je geld gaat verliezen. In deze blog een aantal manieren hoe jij je geld kan investeren en op die manier proberen winst te maken.

Vastgoed
Een goede manier om je geld te investeren is via vastgoed. Op gebouwen hoef je vaak weinig af te schrijven en de huizenprijzen kunnen soms enorm omhoog schieten na verloop van tijd. Je kan verdienden met vastgoed door huizen te kopen, deze op te knappen en ze door te verkopen voor een hogere prijs, maar je kan ook panden kopen en ruimtes verhuren om zo vaste maandelijkse inkomsten te hebben. Wat je ook doet het goed onderhouden van je aangeschafte vastgoed is zeer belangrijk. Als je hier weinig ervaring mee hebt is het handig om een meerjarenonderhoudsbegroting te laten opstellen door professionals. Zij helpen je dan met het opstellen van zo’n MJOB. Met zo’n begroting heb je dan precies voor ogen wat er nog voor onderhoud aan je vastgoed nodig is.

Aandelen
De meest bekende manier van investeren is via aandelen. Dit kan een zeer simpele manier van geld verdienen zijn. Probeer te voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren en welke aandelen jij denkt gaan stijgen en dalen. Als je dit goed voorspelt en je aandeel stijgt in waarde, dan kan jij je aandeel weer met winst gaan verkopen. Hoe meer je aandeel stijgt, hoe meer winst je behaald. Het enige wat je hoeft te doen is het goede aandeel uit te zoeken en met een beetje geluk maak je winst.

http://laan35.nl