Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Zelf je woonhuis verkopen

Je huis simpel en snel verkopen zonder makelaars kosten? Dat kan, je kan je huis nu zonder teveel gedoe verkopen aan vastgoed investeerders. De verkoop van je huis kan een grote zorg zijn. De makelaarskosten, bezichtigen, tijd en onzekerheid kunnen allemaal factoren zijn waar je tegenop ziet. Het zelf verkopen van je huis neemt al deze problemen voor je weg. Dit is dan ook steeds populairder aan het worden. Géén makelaarskosten, de zekerheid dat jouw woning snel wordt verkocht en geen bezichtigingen. Dit zijn slecht een paar voordelen van zelf je huis verkopen. Verder in deze blog worden er nog een aantal voordelen benoemd.

Directe zekerheid en duidelijkheid
Verkopen eigen huis kan met zekerheid en duidelijkheid door hem te verkopen aan vastgoedinvesteerders. Na telefonisch contact kan er zeer snel geschakeld worden en een bod gedaan worden. Hierdoor krijg je direct duidelijkheid over de mogelijkheden. Als je met deze mogelijkheden akkoord gaat, wordt alles voor je uit handen genomen. Geen verkoopstress en onzekerheid meer.

Geen tussenkomst van een makelaar
Door je eigen woning verkopen zonder makelaar heb je geen last meer van de kleine lettertjes of extra bijkomende kosten. Een makelaar kost tijd en gaat vaak voor het hoogste bod. Dit wil niet beteken dat dit altijd het meest gunstige voor jou is als je jouw huis snel wilt verkopen. Met de tussenkomst van een makelaar kan je veel vertraging oplopen met het verkopen van je huis.

Executieverkoop voorkomen
Heb je zoveel schulden dat je huis dreigt in een executieverkoop te eindigen? Zelfwoonhuisverkopen kan dit voorkomen door snel je woning over te nemen en hierna direct contact op te nemen met de bank. Op deze manier voorkom je een executie verkoop en kan je een groot deel van je schulden af betalen. Allemaal reden om je huis zelf en gemakkelijk te gaan verkopen.  

https://www.economy.nl/