Quizien
Image default
Aanbiedingen

De perfecte raamdecoratie zoeken in Veenendaal voor het nieuwe huis

We gingen samen op zoek naar de mooiste en beste raamdecoratie die we konden vinden in Veenendaal. Sindskort hebben we een nieuw huis gekocht en we konden niet wachten om hem meteen in te delen. Na nieuwe meubels te hebben gekocht, moesten we ook nadenken over de raamdecoratie. We wisten niet zeker wat we wilden bij ons in huis, dus daarom zochten we een expert op dit gebied. Nadat we intereuradvies aan huis hadden gekregen en dit advies uitgevoerd hadden, was het nu tijd om op zoek te gaan naar raamdeocratie.

Op zoek naar raamdecoratie voor ons huis in Veenendaal

Na een tijdje verschillende kleuren en patronen hebben gezien bij raamdecoratie in de omgeving van Veenendaal wisten we het nog steeds niet. We hadden wel wat inspiratie gedaan via pinterest en andere sites maar toch vonden we het moeilijk. Vooral omdat het ook moest matchen met de meubels die we hadden gekocht. In de omgeving van Veenendaal zijn er veel woonwinkels waar je veel ideeën kan op doen. Maar goed advies over wat het beste voor ons was kregen we maar niet en dat zochten we juist. Vrienden van ons kwamen toen met een bedrijf die dit wel deed en die ook in Veenendaal zat. We zochten deze op en het bedrijf heette Ambifloor. Eerst dachten we dat het alleen maar vloeren verkocht, totdat we het assortiment van Ambifloor zagen.

Het had niet beter gekund

Het assortiment dat we zagen was heel breed en diep. We konden uit verschillende dingen kiezen. Bovendien was de winkel van Ambifloor dichtbij ons in de buurt. We gingen er persoonlijk heen en konden een medewerker daar spreken. Die gaf ons advies over de kleuren die wij moesten gebruiken en wat het beste was qua stof. Dit heeft ons echt verder geholpen in onze zoektocht. Ze hadden daar ook het soort raamdecoratie wat ze adviseerde. Dit vonden we zo mooi, dat we deze hebben gekocht. Nu hangt er een super mooi gordijn bij ons in huis, waar we totaal geen spijt van hebben.

Bezoek ons!

Wilt u ook advies op het gebied van interieur? Kom dan gerust langs in de fysieke winkel van Ambifloor. Heeft u geen tijd? Dan kunt u ons ook bezoeken via de website www.ambifloor.nl voor meer informatie over het assortiment en meer.