Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

De beste hovenier van Heerhugowaard

Wij waren al even op zoek naar een goede hovenier in Heerhugowaard. Helaas wilde het ons maar keer op keer niet lukken om een geschikte hovenier te vinden en daardoor begonnen wij na verloop van tijd de moed te verliezen. Op een gegeven moment begonnen wij weer moed te krijgen, doordat wij terecht kwamen bij de Noord Hollandse Tuinman. Deze website zag er erg goed uit en daardoor besloten wij maar meteen om contact op te nemen met de Noord Hollandse Tuinman. Dit eerste contact verliep meteen erg soepel en daardoor wisten wij al heel snel waar wij aan toe waren. Op die manier konden wij precies vertellen wat wij graag wilden en hoe de Noord Hollandse Tuinman ons zo goed mogelijk van dienst kon zijn. Tijdens een oriënterend gesprek werden al onze wensen besproken. Dit gaf ons een goed en vertrouwd gevoel en daardoor wisten wij goed waar wij aan toe waren.

Oriënterend gesprek met deze hovenier uit Heerhugowaard

Het oriënterende gesprek met deze hovenier uit Heerhugowaard maakte een hele goede indruk op ons. Hierdoor besloten wij om onze tuin compleet aan te laten pakken door de Noord Hollandse Tuinman en is elke stap in nauw overleg met ons gebeurd. Wij zijn dan ook erg tevreden met de resultaten en hebben er een prachtige tuin voor teruggekregen. Dankzij de Noord Hollandse Tuinman gaan wij weer met veel plezier in onze tuin zitten en laten wij deze vol trots aan anderen zien. Wij zijn dan ook erg blij met de geleverde diensten en raden de Noord Hollandse Tuinman dan ook zeker aan anderen aan. Zonder dit bedrijf hadden wij nog steeds een lelijke tuin gehad en nog geen mogelijkheid om lekker buiten in de tuin te zitten.

Kundig te werk gaan

Wij hopen dat de Noord Hollandse Tuinman in de toekomst nog met veel meer tuinen aan de slag mag gaan. Wij zijn in ieder geval heel erg tevreden met deze hovenier uit Heerhugowaard en raden hem zeker ook aan u aan. Hij gaat erg kundig te werk en heeft veel respect voor de tuin en haar omgeving!