Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Een unieke kappersbeurt voor uniek haar

Voor vrouwen lijkt er altijd een oneindig aanbod van kappers, maar voor mannen ligt dat ingewikkeld. Vaak knippen mannen te ‘vrouwelijk’ of zit het toch niet helemaal zoals ze gehoopt hadden. Hier hoef je je bij One Kappers geen zorgen meer om te maken, want bij ons, herenkapper delft, sta jij centraal. In minimaal vijfenveertig minuten zullen wij ons helemaal op jou en jouw wensen richten om een geweldig kapsel te realiseren. Ben je benieuwd naar het verdere verloop van een kappersbeurt voor mannen bij One Kappers in Delft? Lees dan verder om erachter te komen!

Hoewel je misschien even schrikt van de hoeveelheid tijd die wij aan jouw haar besteden, is dit juist bedoeld om teleurstellingen of ontevredenheden te voorkomen. Wij luisteren aandachtig naar jouw voorkeuren en nemen de tijd om te kijken wat bij jouw hoofdvorm en gezicht past. Pas al wij helemaal duidelijk hebben hoe het eindresultaat eruit moet zien, gaan wij aan de slag. Een uitgebreide haarwasbeurt hoort hier uiteraard bij, waaraan je zelfs een massage toe kan voegen. Op deze manier bepalen wij bovendien hoe je haar valt als het droogt en waar het gewicht zich bevindt in jouw kapsel. Daarom maakt het voor ons helemaal niet uit wat voor soort haar je hebt en welke coupe jij graag draagt, want wij begrijpen dat ieder kapsel uniek is. Vandaar dat wij ook een unieke behandeling bieden voor jouw haar.

Ben jij nog niet overtuigd van de professionaliteit van onze kappers in delft? Dan laten wij je graag weten dat onze topkwaliteit voortkomt uit intensieve opleidingen en trainingen, die ons topstylisten maakt. Wij maken onze klanten graag blij met een verbluffende coupe die aansluit op jouw wensen en eisen. Voor meer informatie of vragen kun je te allen tijde contact met ons opnemen of de website van One Kappers raadplegen!

https://www.onekappers.nl/