Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Tandenbleekmethodes

Witte tanden is iets dat steeds meer mensen graag zouden willen. Het bleken van je tanden is daarom een goede optie wanneer jij van je gele tanden af wil. Echter, hoe gaat Witgebit Nederland te werk en hoe effectief is tandenbleken nu eigenlijk? Lees snel verder om te achterhalen welke manieren Witgebit Nederland toepast voor het doelmatig bleken van tanden!

Om te beginnen is de whitestrips methode uitgevonden voor het witter maken van je tanden. Dit zijn transparante strips die beschikken over een laagje bleekgel. Door deze strips op je gebit te plakken, kun je thuis je tanden bleken. Echter, deze gelstrips bevatten altijd een schadelijke stof en het effect ervan blijkt nihil. Dit heeft te maken met het feit dat er een minimale hoeveelheid gel op de strips zit, waardoor niet alle tanden evenredig gebleekt kunnen worden. Ook moet je deze strips zeven tot tien dagen op je tanden plakken om een zichtbaar effect te realiseren. Het kan daardoor snel voorkomen dat je een dag vergeet en het effect niet behaald.

Een tweede optie voor het bleken van je tanden is een bleeklamp in combinatie met bleekgel. Dit blijkt de meest effectieve methode te zijn, omdat er geen enkele tand overgeslagen wordt in het bleekproces. Deze methode kan zowel uitgevoerd worden met non-peroxidebleekgel als peroxidebleekgel. Deze schadelijke stof kan op die manier dus vermeden worden, waardoor jij geen schade aan je tanden toekent.

Tot slot is er een tandpasta ontwikkeld die het mogelijk maakt om je tanden te bleken. Echter, deze methode blijkt slechts kletspraat te zijn, want het is in bijna geen geval effectief gebleken. Hoewel de reclames anders doen vermoeden, raadt Witgebit Nederland aan om niet in deze val te trappen. Kies liever voor een professionele behandeling bij Witgebit, waarvan je tanden na iedere behandeling weer stralen! Plan nu een Tanden bleken Amsterdam of Tanden bleken Rotterdam afspraak in bij een van de vestigingen.

https://witgebitnederland.nl/