Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Een echte witte kerst

Kerstmis is een gewaardeerde traditie onder velen van ons en over de hele wereld. Van sommigen is de kersttijd zelfs de favoriete tijd van het jaar en dat is best begrijpelijk. Je hebt lekker eten, je bent gezellig samen met vrienden of familie, je hoeft even niet aan werk of school te denken, er is vrolijke kerstmuziek en alle huizen zijn prachtig versierd met allerlei lichtjes en kaarsjes en natuurlijk met die kerstboom. In de meeste huizen staat de kerstboom centraal in tijden van kerst. Dat is nu niet omdat het super praktisch is om een enorme boom midden in de woonkamer te hebben, maar het is juist omdat de kerstboom echt een symbool is voor samenkomen en voor de winter.

 

Hoewel, de laatste jaren hebben we niet echt meer een strenge winter meegemaakt en al helemaal niet rond kersttijd. De laatste echte witte kerst was maar liefst tien jaar geleden, in 2010. Kan je je voorstellen hoe lang geleden dat is?! Sommigen van ons hebben zelfs nog nooit een witte kerst meegemaakt. Gelukkig zijn daar wel verschillende oplossingen voor. Om onze kinderen toch nog een beetje van dat ‘echte’ kerstgevoel mee te geven, is de beste optie om een witte kerstboom te kopen. Daarmee bedoel ik natuurlijk niet een boom die helemaal beschimmeld is en daardoor witte dennen heeft. Nee, ik bedoel juist een kerstboom met sneeuw. Dat is natuurlijk geen echte sneeuw, dat smelt meteen. Maar het is wel ‘nep’ sneeuw, maar het heeft wel het uiterlijk van echte sneeuw. Zou dat niet fantastisch zijn voor de kinderen?!

 

Maar waar kan je dan zo’n kerstboom kopen die al bedekt is met sneeuw? Dat kan bij ons bij Xmasdeco! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van allerlei versierde kunst kerstbomen. Wij hebben bomen die verlicht zijn, we hebben bomen met sneeuw en we hebben al deze dingen in verschillende vormen en maten. Kortom, de keuze is reuze! Neem snel een kijkje op onze webshop voordat alle bomen alweer uitverkocht zijn!

https://www.xmasdeco.nl/