Quizien
Image default
Management

home business ideas 2022

Bedrijfsideeën voor thuisproducten

U hoeft geen winkel te hebben om producten aan klanten te verkopen. Tegenwoordig maakt het internet het runnen van een productbusiness vanuit huis gemakkelijker dan ooit. 

 

De volgende home-based business ideeën belichten drie verschillende manieren om producten online te verkopen. 

 

1. Drop shipping

Drop shipping is een bedrijfsmodel voor orderverwerking waarbij een verkoper optreedt als tussenpersoon tussen een klant en een fabrikant. Drop shippers niet zelf hun eigen product voorraad, maar in plaats daarvan kopen producten rechtstreeks van fabrikanten en groothandelaren wanneer een klant een aankoop doet.  Het product wordt dan rechtstreeks van de fabrikant of groothandelaar naar de klant verzonden. 

 

Vandaag de dag is drop shipping een groeiende industrie die jaarlijks miljarden dollars waard is. Een rapport van Research and Markets, bijvoorbeeld, blijkt dat de drop scheepvaart industrie een geschatte 13,92 miljard dollar in 2020, een cijfer dat zal naar verwachting groeien tot 26 miljard dollar in 2027 [4] gemaakt. 

 

In vergelijking met een traditionele storefront dat een fysieke inventaris van producten onderhoudt, daling van de scheepvaart kunnen bedrijven om producten die ze niet fysiek voorraad of technisch zelfs eigen nog te verkopen. Drops hipping is een manier voor ondernemers om een product bedrijf te starten zonder te investeren het kapitaal meestal nodig is om voorraad te kopen en op te slaan. 

 

2. Abonnementsboxen

Abonnementsboxen zijn dozen met gecureerde items die klanten op regelmatige basis ontvangen via een abonnement. Tegenwoordig zijn er abonnementsboxen die een maandelijkse voorraad van alles aanbieden, inclusief cocktailmixen, kaas voor fijnproevers en sokken met patronen.

 

Abonnementsboxen zijn een miljardenindustrie die zich over de hele wereld uitstrekt en alleen maar groeit. Volgens onderzoek van McKinsey is de Amerikaanse markt voor abonnementsboxen gegroeid van 1,2 miljard in 2014 tot 7,5 miljard in 2018 [5]. Een recentere studie van adviesbureau imarc stelde ondertussen vast dat de “abonnementsboxenmarkt in 2021 een waarde van 22,7 miljard dollar bereikt.” De auteurs verwachten dat de marktwaarde voor abonnementsboxen tegen 2026 een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,1 procent zal hebben [6]. 

 

Abonnementsboxen zullen waarschijnlijk ondernemers aanspreken die kennis hebben van en gepassioneerd zijn door een specifiek nicheproduct of -markt. Abonnementsboxen kunnen praktisch, grappig of iets daartussenin zijn – het is aan jou. Enkele leuke en unieke abonnementsboxen zijn: 

 

Munch Addict: een abonnementsdoos die ontvangers een doos met snacks van over de hele wereld stuurt. 

 

History by mail: een abonnementsdoos die elke maand reproducties van historische documenten naar ontvangers stuurt. 

 

Book of the Month: een abonnementsdienst die ontvangers elke maand een zorgvuldig samengestelde selectie boeken toestuurt. 

 

3. Maak uw eigen producten

Uw eigen producten maken en ze online verkopen is een van de meest voorkomende thuisbedrijven. De producten die je verkoopt kunnen van alles zijn, van ambachtelijke zeepjes tot handgemaakte messen, of iets anders dat je maar kunt bedenken.

 

Door het grote bereik van het internet zijn online winkels die handgemaakte goederen verkopen een gangbare onderneming geworden. Volgens een studie uit 2022 is het aantal actieve gebruikers op Etsy bijvoorbeeld gestegen van 830.000 in 2012 tot 7,5 miljoen in 2022 [7]. In dezelfde periode ging het aantal actieve Etsy kopers van 9,32 miljoen in 2012 naar 96,34 miljoen in 2021 [8]. 

 

Het verkopen van handgemaakte producten zal waarschijnlijk ondernemers aanspreken die hun creativiteit willen uitleven en de middelen hebben om hun eigen goederen te creëren en op te slaan. Tegelijkertijd kan het ook een goede optie zijn voor ondernemers die een reeds bestaande vaardigheid hebben die momenteel niet wordt gebruikt, zoals keramiek of breien. 

 

Dienstverlenende bedrijven aan huis

Dienstverlenende bedrijven verkopen klanten de tijd en energie van een ervaren professional op een bepaald gebied. Dankzij het internet is het voor klanten en individuele dienstverleners nog nooit zo gemakkelijk geweest om met elkaar in contact te komen. 

 

De onderstaande lijst bevat enkele van de meest voorkomende bedrijven voor dienstverlening aan huis die vandaag de dag actief zijn. 

 

4. Online bijles

Bijlesgevers helpen studenten van alle niveaus om lesstof te leren en zich voor te bereiden op belangrijke examens, zoals de SAT. Studenten variëren van basisschool studenten tot afgestudeerde studenten die werken aan hun doctoraat. 

 

Tegenwoordig leren steeds meer mensen online. In 2019 was de wereldwijde markt voor online leren bijvoorbeeld al bijna $ 200 miljard waard, maar tegen 2026 zal dat aantal naar verwachting groeien tot $ 375 miljard [9]. 

 

Online bijles geven is een potentieel goed bedrijfsidee voor geduldige individuen die het leuk vinden om les te geven en met anderen te werken. Het zou ook ideaal kunnen zijn voor mensen met een universitaire opleiding die op zoek zijn naar een zakelijke opportuniteit die hen toelaat om van thuis uit te werken met een flexibel schema. 


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/