Quizien
Image default
Aanbiedingen

Kies de beste bureaustoel voor jou

Kies de beste bureaustoel voor jou

Er zijn veel verschillende soorten bureaustoelen verkrijgbaar. Het zoeken van een geschikte bureaustoel kan een hele uitdaging zijn. Een bureaustoel heeft verschillende functionaliteiten, maar welke functionaliteiten ben jij nodig? Daarnaast zijn de bureaustoelen verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Ontdek Kato Kantoorinrichting en bekijk het assortiment bureaustoelen gemakkelijk en snel online. 

 

Houd rekening met jouw type werkzaamheden 

Vooraf je een bureaustoel koopt, is het advies om na te denken over de werkzaamheden. Als je bijvoorbeeld werkt als nachtportier, dan zit je in principe de hele dag. Hiervoor is het belangrijk om een stoel te kiezen met een hoog comfort. Voor de directie binnen het bedrijf worden over het algemeen andere bureaustoelen gekozen. De directie bureaustoelen hebben over het algemeen een chique uitstraling. Daarnaast werkt de directie vaak ook een aantal uren achter elkaar. Het comfort van de bureaustoel blijft dus hoog in het vaandel staan. 

 

Welk materiaal kies jij?

De bureaustoelen worden gemaakt van verschillende materialen. De materialen worden bevestigd op de bekleding van de bureaustoel en dit is in principe de uitstraling van de bureaustoel. Kijk welk materiaal past bij jouw interieur en natuurlijk ook bij de werkzaamheden. Een leren bureaustoel is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken, in tegenstelling tot een stoffen bureaustoel. Een stoffen bureaustoel heeft een hoger comfort en is dus zeer geschikt voor de vele kantoorwerkzaamheden. In bijvoorbeeld een kinderopvang is een leren bureaustoel meer van toepassing. Het morsen van eten of drinken kan gemakkelijk worden schoongemaakt. 

 

Verstelbaarheid 

Het is prettig om een bureaustoel aan te schaffen die past bij jouw lichaam. Ieder lichaam is uniek en heeft haar eigen voorkeuren omtrent verschillende functionaliteiten van een bureaustoel. Een goede bureaustoel is verstelbaar in hoogte. Iedere werknemer is uniek en heeft haar eigen lichaamslengte. Jouw knieën zitten op de juiste hoogte als ze een hoek van 90 graden maken. Daarnaast is een goede bureaustoel kantelbaar. Het is prettig als de bureaustoel kan meebewegen met de stand van jouw rug. De bureaustoel moet natuurlijk wel blijven ondersteunen en een goede zithouding bevorderen. Hoe meer functionaliteiten de bureaustoel heeft, hoe beter de bureaustoel zal zitten. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/