Quizien
Image default
Mode en Kleding

Met deze tips kun je jouw tas extra lang gebruiken

Met deze tips kun je jouw tas extra lang gebruiken

 

Een tas is een gebruiksvoorwerp waar men graag lang van zou willen genieten. Helemaal als je een wat duurdere tas hebt gekocht is die wens heel sterk, want wie wil er nu veel geld betalen voor een tas die je maar een jaar kan gebruiken? Maar toch heb je het voor een deel zelf in de hand hoe lang je kan genieten van je tas. Een tas moet je namelijk ook verzorgen om er langer van te kunnen genieten. In deze blog lees je meer over het verzorgen van je tas. 

Hoe verzorg je je leren tas? 

Als je gebruik maakt van een leren omybag tas, dan moet je deze natuurlijk onderhouden. Om te beginnen is het slim om je tas als eerst waterdicht te maken met de daarvoor bestemde spray. Niemand wil natuurlijk dat zijn of haar wallabag na een flinke regenbui al schade aanbrengt aan de spullen die je erin hebt zitten

 

Daarnaast kan je je tas ook nog voorzien van een wax laagje, hiermee blijft het leer soepel en zacht en geeft het je tas een mooie glans als je de spray die je hebt aangebracht goed uitgewreven hebt op de tas. Door het leer soepel te houden droogt het niet uit en kan je langer van je tas genieten. 

 

Hoe haal je een vlek uit je handtas?

Stel je voor, je nikkie tas heeft een vlek opgelopen en je zit met je handen in het haar over hoe je deze vlek nu weer uit je tas zou kunnen krijgen. Toch is het niet heel ingewikkeld om een vlek uit je handtas te kunnen halen hoor. 

 

De meest makkelijke manier om een vlek uit je handtas te halen is met warm water en zeep. De zeep die je hiervoor goed zou kunnen gebruiken is babyshampoo. Vooral bij leer is dit een goede manier waarop je de vlek uit de tas kan halen

Een stoffen tas moet je niet met zeep schoon gaan maken. Dit kan je het best doen met water en een zachte doek. Als je bij het schoonmaken van een stoffen tas zeep zou gebruiken, loop je het risico dat er een kring achter blijft, dan is je vlek weg, maar dan ben je wel een kring rijker. 

Mocht je per ongeluk een inktvlek in je tas hebben, dan kan je die ook schoonmaken. Dit kan je doen met ontsmettingsalcohol en lauw water. Doe dit op een wattenstaafje over de vlek, tot de inkt opgelost is.