Quizien
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe bh kopen? Dan is dit belangrijk

Nieuwe bh kopen? Dan is dit belangrijk

Iedere vrouw krijgt er op een gegeven moment mee te maken. De één wat vaker dan de ander, maar vroeg of laat ben ook jij aan de beurt. We hebben het dan natuurlijk over de aanschaf van een nieuwe bh. Een bh is een best wel persoonlijk item, die zonder dat we het ons vaak beseffen best wel belangrijk is voor onze outfit. De voornaamste reden is natuurlijk dat het zorgt voor voldoende ondersteuning van onze borsten, maar het ook zorgt voor hoe we er uiteindelijk uitzien. Omdat de aanschaf van een nieuwe bh soms best een uitdaging kan zijn, hebben we een aantal tips voor je, waarmee we zeker weten dat jij een geschikte bh weet te vinden. Dus sta jij op het punt een nieuwe bij aan te schaffen, dan is dit zeker iets om rekening mee te houden.

Let op de goede maat

Wanneer je al een tijdje geen bh meer hebt gekocht, dan is het natuurlijk verleidelijk om bij de eerstvolgende aanschaf uit te gaan van exact dezelfde maat als welke je voorheen altijd hebt gehad. Toch is dit niet verstandig om te doen. Dit geldt niet alleen voor de aanschaf van een nieuwe bh, maar ook voor een fantasie bikini. Omdat je deze vaak maar één keer per jaar draagt, ligt deze meestal het grootste deel van de tijd in de kast. Dit zorgt er daarmee voor dat er een kans bestaat dat er in de tussenliggende tijd het nodige met je lichaam is gebeurt. Misschien ben je wel een paar kilo’s aangekomen of kwijtgeraakt, wellicht heeft er zelfs een volledige zwangerschap tussen gezeten. Dit zijn allemaal zaken die ervoor kunnen zorgen dat je bh maat kan afwijken ten opzichte van de keer daarvoor.

Nieuwe sport bh

De aanschaf voor een sport bh zwanger is natuurlijk iets anders dan wanneer je op zoek gaat naar een normale bh. Een sport bh is namelijk een bh die doorgaans een stuk strakker hoort te zitten om zo je borsten te kunnen voorzien van de juiste ondersteuning. Wanneer je dan een model of maat kiest die te los zit, kan dit ervoor zorgen dat de ondersteuning gedurende een sportsessie niet voldoende is, waardoor je hier tijdens of na het sporten last van kunt krijgen. Ga je dus een bh kopen, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. De eerste is de maat en ten tweede de toepassing. Zoals je kunt zien behoeft een sport bh andere eisen dan wanneer het gaat om een normale bh.