Quizien
Image default
Auto's en Motoren

Op een fijne manier de scooter theorie aanleren met Gelijk Geslaagd

Binnenkort lekker je fiets verruilen voor een scooter of brommer? Dan staat je eerst nog even iets te doen, namelijk de scooter theorie halen. Daarvoor moet je het scooter theorie examen afleggen bij het CBR. Zie je hier best wel tegenop? Geen nood, wij van Gelijk Geslaagd helpen je op een fijne manier met het aanleren van de scooter theorie. Dit doen wij tijdens onze tweedaagse theoriecursus scooter. De tweede dag van de cursus ga je meteen examen doen. Bijna iedereen kan die middag een feestje vieren omdat hij/zij geslaagd is!

Cursus op zondag en maandag

De eerste cursusdag wordt vaak gegeven op de zondag. Omdat het weekend is laten we je nog even lekker uitslapen, je wordt pas om 12.00 door ons verwacht. Voordat we aan de les beginnen houden we een kennismakingsrondje, zodat je van iedereen zijn/haar naam weet. Natuurlijk laat de docent van wie je die dag les krijgt ook even weten wie hij is. Na de kennismaking begint de docent met zijn les. Alle scooter theorie wordt zorgvuldig, relaxed, duidelijk en uitgebreid uitgelegd. Alle theorie die jij moet kennen om het examen te kunnen halen komt aan bod. Verkeersborden, verkeersregels, verboden, bijzondere situaties, jij kan er na de les alles over vertellen. Wanneer alle scooter theorie behandeld en uitgelegd is mag je gaan oefenen met oefenexamens. We zijn zo slim om met oefenexamens te werken die precies lijken op de examens bij het CBR. Hierdoor leer je meteen hoe vragen gesteld zullen gaan worden. Dit zijn sleepvragen, single-sleepvragen, meerkeuzevragen, hotspotvragen, ja/nee vragen en invulvragen. Ook bevat het examen altijd twee testvragen. In totaal worden er 50 vragen gesteld, van die 50 vragen moet je minimaal 44 vragen goed hebben beantwoord om te slagen.

Om 18.00 zijn we klaar met de les. Ga lekker avondeten en op tijd naar bed, de volgende dag willen we namelijk dat je om 07.00 paraat staat. Tot 09.00 herhalen we de geleerde lesstof van de vorige dag. Om 09.00 vertrekken we naar het CBR waar je het examen mag maken. Geleerd, gewerkt, geslaagd! En dat binnen maar 2 daagjes!

In 1 dag slagen voor het auto- en motorexamen

Wat wij bij Gelijk Geslaagd ook aanbieden zijn de eendaagse theorie cursus auto en de eendaagse theorie cursus motor. Deze cursusdagen starten om 07.00, in de middag na de cursus ben je geslaagd voor het CBR auto- of motorexamen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/