Quizien
Image default
Zakelijke dienstverlening

Krijgen waar u recht op heeft dankzij de arbeidsjurist Zwolle

De beste arbeidsjuristen van Zwolle buigen dagelijks over de meest lastige vraagstukken op het gebied van ontslag gevallen. Als gespecialiseerde arbeidsjuristen, kunnen ze precies uitzoeken waar jij recht op hebt wanneer je ontslagen bent. Ben je ontslagen na ziekte, op staande voet of bijvoorbeeld zonder een goed reden? Dan heeft u vaak recht op een ontslag- ofwel transitievergoeding. Komt u hier zelf niet uit met uw werkgever? Schakel dan de beste arbeidsjurist van Zwolle in. Wij helpen u door deze onzekere periode heen en zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan verder. 

Met de arbeidsjurist Zwolle om de tafel

Wanneer u bent ontslagen, kunnen wij ons voorstellen dat u onzeker en gestrest bent. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, en uw situatie zo duidelijk mogelijk te maken, nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek gaan we uw situatie bestuderen en bekijken we of u recht heeft op een ontslagvergoeding. Daarnaast zorgt de arbeidsjurist van Zwolle ervoor dat u een directe aansluiting krijgt op de WW, waardoor u toch geld ontvangt. Samen kijken we naar het kostenplaatje en proberen we de meeste kosten te verhalen bij uw werkgever. Hierdoor hoeft u vaak alleen maar een kleine bijdragen in te leggen. 

Contact opnemen met de arbeidsjurist Zwolle

Heeft u hulp nodig van een arbeidsjurist in de omgeving van Zwolle? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via de telefoon of mail. Wij staan voor u klaar en zullen zo snel mogelijk reageren. Onze gespecialiseerden juristen kunnen u bijstaan als een advocaat, maar met een veel lager uurtarief. Twijfel niet langer en zet de eerste stap vandaag nog!