Quizien
Image default
Telefonie

NuCall was de enige met het 3CX software

Al sinds de 3CX software op de markt is gekomen, heeft mijn bedrijf daar interesse in. Maar het heeft geen goede marketing gehad op de markt en is daarom vrij onbekend bij verschillende telecombedrijven. Want ik had er wel van gehoord en als ik een bedrijf benaderde met de 3CX software, hadden ze geen idee waar ik het over had. Daarom ging ik op zoek naar een bedrijf die hier wel vanaf is en het zou nog beter zou als dat bedrijf het ook nog eens verkocht.

Op zoek naar 3CX software voor mijn bedrijf

Ik ging dus verder zoeken naar het 3CX software voor mijn bedrijf. De software houdt in dat je makkelijker je communicatiemiddelen kan besturen en daarbij ook alles in een is. Dit vond ik zelf handiger in mijn bedrijf dan tientallen losse apparatuur. Ik ging op het internet kijken, of daar wat aanbieders waren voor de software. Uiteindelijk vond ik een bedrijf die wel het aanbod maar voor een belachelijke prijs omdat het zo populair is. Dus dat werd hem niet. Gelukkig kort daarna vond ik het bedrijf NuCall die ook de software op voorraad had. Ik heb meteen contact met hen gezocht en kon de volgende dag daar terecht voor een gesprek.

Goede service van NuCall

Tijdens het gesprek van NuCall had ik meteen een goede klik met het bedrijf. Daarbij vertelde ze dat ze erg enthousiast waren dat ik de 3CX software wilde kopen. Ze zeiden dat deze niet snel gaat, vanwege de slechte marketing maar het nog steeds een goed product is. Uiteindelijk zijn we tot een goede deal uitgekomen en hebben ze het product helemaal geïnstalleerd bij mij op het kantoor. Ik ben erg tevreden over de goede service van het bedrijf en het product. Het is precies wat ik had verwacht en zelfs meer.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd wat NuCall voor uw bedrijf kan betekenen als het gaat om telecom? Of bent u benieuwd naar het assortiment? Bekijk dan eens de website van hen via www.nucall.nl voor meer informatie.