Quizien
Image default
Entertainment

Met BBQ Twente is elk feestje een groot succes

Bij BBQ huren Twente moet u wezen voor een geschikte BBQ voor uw feestjes en gelegenheden. Wanneer de weersvoorspelling goed weer beloven, kan het natuurlijk niet anders dat de BBQ aangaat. Dit is alleen wat lastiger wanneer u een groot aantal gasten heeft en uw BBQ hier veel te klein voor is. Bij BBQ Twente vindt u verschillende BBQ’s die goed aansluiten op uw feest, het aantal gasten en uiteraard uw wensen.

BBQ Twente maakt uw feest helemaal af

Bij ons bent u gegarandeerd op BBQ’s van een hoge kwaliteit. Zo worden ze schoon bij u bezorgd en werken ze optimaal. Ons hoogwaardige assortiment helpt hier ook bij zodat uw feest helemaal geslaagd is. Bij ons aanbod van BBQ’s kunt u uiteraard verschillende soorten catering huren waardoor uw gasten heerlijk zullen smullen. Dit varieert van grote porties tot kleine, en wij voorzien u graag van advies hierbij.

Op uw feest wilt u natuurlijk ook niet de hele avond in de keuken staan om te afwassen. Daarom bieden wij bij BBQ Twente ook extra producten aan zoals borden, bestek, glazen en zelfs meubels. De BBQ hoeft u ook niet schoon bij ons af te leveren. Wij maken alle BBQ’s namelijk zelf schoon en vinden hygiëne en gemak voor de klant erg belangrijk. Het enige dat u dus hoeft te doen is het vlees serveren aan uw gasten en af en toe het vlees om te draaien. Voor de rest wordt gezorgd!

Ook wanneer u nog niet weet hoeveel gasten er komen, kunt u op BBQ Twente beroep doen. Wij beschikken namelijk over een last-minute service waardoor u zelfs op de geplande dag van de BBQ kunt aangeven hoeveel gasten u uiteindelijk zult ontvangen. Hier zullen wij dan alles op aanpassen.