Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

TD interieurbouw heeft ons huis opgepimpt

Wij hebben sindskort een nieuw huis gekocht en wilden dat een bedrijf, zoals TD interieurbouw, ons kwam helpen met het inrichten van het huis. Zelf hadden we wel inspiratie opgedaan bij andere showrooms maar we konden niet echt iets vinden wat ons aanspreekt. Daarom gingen we in de omgeving van ons kijken welke interieurbedrijven er nog meer een showroom hadden waar we inspiratie op kunnen doen.

Een bedrijf, zoals TD interieurbouw, benaderen

We waren dus op zoek naar een bedrijf, zoals TD interieurbouw, die ons wat meer kon helpen in wat voor soort stijl wij zochten in een huis. Samen zochten we via het internet naar allerlei interieur bedrijven in de omgeving. Al snel waren we op de website van TD interieurbouw terecht gekomen. Hun portfolio op de website zag er goed uit en daarom wilden we een afspraak maken bij hen om meer informatie en advies te vragen. Gelukkig konden we snel bij hun terecht want ze waren erg flexibel met hun datums en tijden. Tijdens de kennismakingsgesprek hadden we meteen een goed idee van hun stijl, want hun hele kantoor en showroom was in een strakke en stijlvol interieur. Dit vonden we meteen erg mooi en in het gesprek liet de medewerker nog wat voorbeelden zien van projecten die ze hebben gedaan. We waren helemaal verkocht en gingen in een volgende afspraak kijken hoe wij het in huis wilden hebben.

Blij met het eindresultaat

Na het volgende gesprek, waar we samen met de medewerker zijn gaan ontwerpen, leek het echt op iets moois te lijken. Zij zouden deze inrichting voor ons regelen en we kunnen niet wachten. We zijn nu een paar weken verder en we hadden echt niks beters kunnen hebben. Alles is zoals wij het gewild hebben en nog meer! Wij bedanken daarom TD interieurbouw voor alles wat zij hebben gedaan in een korte periode!

Kom gerust eens langs!

Wilt u ook inspiratie op doen of bent u benieuwd naar welk advies hun aan u kunnen geven? Kom dan gerust eens langs in de showroom van TD interieurbouw voor meer informatie. Op de website staat ook nog extra informatie over hun diensten. Klik hier >>