Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Huizen met serres meer waard?

Wat geeft een huis meer waarde? Heeft een huis met een serre meer waarde dan een huis zonder serre? De vergelijking gaat natuurlijk alleen op als het gaat om precies dezelfde huis in dezelfde straat en in zo een geval heeft het huis met de serre zeker meer waarde.

Een goede investering is altijd in je huis omdat de waarde sneller stijgt en het huis is van jou. Rente op spaarrekeningen is lager dan ooit en inkomstenbelasting hoger. Een goede manier om je geld te laten verdampen is dan ook om het op je spaarrekening te laten staan. Investeren is dan ook de enige optie om dit tegen te gaan en voordat je op zoek gaat naar investeringen kun je het beste naar je eigen huis kijken. Wat geeft je huis meer waarde en waar kun je in investeren?

Het toevoegen aan het huis geeft het meer waarde door het laten bouwen van serres bijvoorbeeld. Het geld dat je investeert in het laten bouwen van serres verdien je terug door de waardestijging van het huis. Naast het laten bouwen van serres kun je nog veel andere dingen doen om het waarde van het huis te laten stijgen zoals renoveren bijvoorbeeld.

homedeal.nl/

serbo.nl/

serrebouw-brabant.nl/