Quizien
Image default
Dienstverlening

Emmer met deksel nodig? Eenvoudig online bestellen!

Maakt u uw eigen producten en bent u op zoek naar handige emmers met deksel om ze in te bewaren? Neem dan zeker een kijkje in het aanbod van de Verpakkingswebwinkel! Hier vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Van emmers voor verse zuivel, noten of sauzen tot bewaartonnen voor spijkers, schroeven, moeren en bouten voor op de werkplaats.

Verkrijgbaar in praktische maten

Er is altijd een ideale emmer met deksel te vinden in precies het formaat dat u nodig heeft. Of u ze nu wilt gebruiken voor het bewaren van voedselproducten of juist voor non-food items als verf, strooizout of zelfgemaakte verzorgingsproducten. Dankzij het brede assortiment valt er altijd voldoende te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor grote emmers met een inhoud van 10 of 20 liter of opteer voor handzame kleine emmertjes van 1,3 of 5 liter. Bovendien kunt u kiezen voor emmers met of zonder handvat en uiteraard kunnen uw emmers worden voorzien van uw eigen logo, beeldmerk en tekst. Hiermee zijn ze direct klaar voor gebruik!

Bepaal zelf de kleur en het aantal

In principe werkt de Verpakkingswebwinkel met standaard oplages. Zo kunt u heel eenvoudig 10, 25, 50 of 100 exemplaren bestellen. Natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor één enkele emmer met deksel of in overleg een afwijkend aantal laten leveren. De emmers kunnen worden uitgevoerd in transparant, wit of zwart plastic. Normaliter heeft de deksel dezelfde kleur als de emmer, maar uiteraard kunt u ze helemaal naar uw eigen wens laten maken. Laat dus vooral uw voorkeuren weten of geef de kleuren van uw huisstijl door. In het ruime assortiment van de Verpakkingswebwinkel vindt u overigens niet alleen de meest handige emmers voor uiteenlopend gebruik, maar ook zeer praktische potjes, bakjes en plastic flessen. Uiteraard weer in allerlei verschillende formaten en uitvoeringen, waardoor ze voor vele doeleinden geschikt zijn.

Zo besteld, zo geleverd

De Verpakkingswebwinkel is zo ingericht dat u de producten die u nodig heeft snel en eenvoudig kunt vinden. Ook het bestellen van de gewenste emmers met deksel en andere producten is zo gebeurd. Bestelt u vóór 14:00 uur? Dan wordt uw order in de meeste gevallen al de volgende werkdag bezorgd. Naast uitstekende connecties met diverse bezorgpartners beschikt de webshop tevens over een eigen bezorgservice. In overleg kunt u uw nieuwe verpakkingsmaterialen ook ophalen in het centraal gelegen Ede.