Quizien
Image default
Industrie

Hoe komt een ingenieursbureau aan werk?

Ieder ingenieursbureau is anders en daarom haalt ook ieder bureau ergens anders zijn werk vandaan. De een haalt zijn werk uit connecties en mond tot mond reclame, de ander krijgt opdrachten van aannemers of andere bureaus en nog een optie is dat er werk vanuit de overheid komt. Het ene ingenieursbureau verricht werk aan constructie bouw en de ander levert werk aan het bouwen van nieuwe bruggen. Benieuwd wat een ingenieursbureau nog meer doet? Lees dat verder in dit artikel. 

Ingenieursbureau Maters en De Koning

Maters en De Koning is een ingenieursbureau die twee vestigingen heeft, eentje in Roosendaal en de ander in Rotterdam. De opdrachten die ze doen zijn echter niet alleen in deze twee steden. Ze leveren werk en voeren opdrachten uit door heel Nederland en zelfs daarbuiten. 

Het bedrijf krijgt meestal opdrachten door via andere ondernemers of aannemers. Het bedrijf houd zich vooral bezig met het ontwerpen, adviseren en berekenen van nieuwe opdrachten. 

Het bedrijf werkt vooral in de civiele techniek van de water, weg en constructiebouw. Je kunt op de website verschillende projecten vinden en zien wat ze precies hebben gedaan in dat project.

Één van de grootste project van Maters en De Koning

Cold Storage Warehouse in Melbourne was één van de grootste opdrachten van Maters en De Koning. In dit project hebben ze de staalconstructies van het hoofdgebouw en de units ontworpen. Het is een grote opslag voor pallets waar vries producten op staan. Het is een groot warenhuis geworden waar veel werk aan geleverd moest worden. Van ontwerp tot berekeningen en het uiteindelijk doorvoeren naar de volgende partijen. Maters en De Koning zijn ingenieurs en adviseurs op wetenschappelijk en technisch gebied. Het bedrijf heeft veel positieve werknemers die ieder met trots aan het werk zijn en blij zijn dat ze bij Maters en De Koning mogen werken.