Quizien
Image default
Dienstverlening

Voice over IP reseller worden

Het bereiken van een gezonde omzet is het uiteindelijke doel van praktisch elke onderneming die op het gebied van IT en telecom actief is. Om dat level op een gemakkelijkere manier te kunnen bereiken is het wellicht verstandig om uw producten- en dienstenaanbod uit te breiden met specifieke mogelijkheden op het vlak van VoIP (Voice over IP). U kunt er in dat kader natuurlijk voor kiezen om helemaal op eigen kracht een infrastructuur voor VoIP op te tuigen. 

 

Dat betekent dan wel dat u te maken krijgt met forse investeringen, waarbij het vervolgens nog maar de vraag is of u dat geïnvesteerde geld ook weer echt terug gaat verdienen. Waarschijnlijk is het voor u veel interessanter om gewoon een Voice over IP reseller te worden. Kiest u voor dat alternatief, dan hoeft u zich namelijk geen seconde druk te maken over de inkoop en verdere ontwikkeling van alle benodigde VoIP soft- en hardware die deze telecomtechniek mogelijk maakt. U concentreert zich in dit geval puur en alleen op het werven van nieuwe VoIP-klanten.

Zonder zorgen een Voice over IP reseller worden

Uw onderneming staat bekend om de hoge kwaliteit aan dienstverlening die u uw klanten biedt. Logisch dus, dat u hetzelfde van de VoIP-oplossingen verwacht die u als wederverkoper van deze techniek aan de man brengt. Wilt u in dat kader Voice over IP reseller worden bij Telador, dan kunt u er gegarandeerd op rekenen dat uw nieuwe VoIP-klanten meer dan tevreden zullen zijn over de producten en diensten die ze geleverd krijgen.

 

Voice over IP reseller worden zonder noodzakelijke technische kennis

Als wederverkoper hoeft u zich ook helemaal geen zorgen te maken over de achterliggende techniek rondom VoIP, want dat neemt Telador volledig van u over. Heeft uw klant specifieke (technische) vragen of treedt er een sporadische storing in het VoIP-netwerk op, dan staat het serviceteam van Telador dag en nacht voor u en uw klanten klaar om zo snel mogelijk relevante oplossingen te verzorgen. Het Teledaor VoIP-netwerk is overigens uiterst robuust, waardoor technische storingen een grote zeldzaamheid zijn. Dit is mede te danken aan het feit dat er altijd een redundant systeem actief is, waarnaar men bliksemsnel over kan schakelen op het moment dat er technische storingen optreedt. Telador Voice over IP reseller worden betekent dus dat u al uw huidige en nieuwe klanten doorlopend kunt blijven voorzien van de uitmuntende service die ze sowieso al van u gewend zijn.