Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Een stukadoor uit Zaandam met verstand van zijn vak

Ik was op zoek naar een stukadoor in de omgeving van Zaandam die wel verstand heeft van zijn vak. Eerst had ik een andere stukadoor gevonden voor een hele goedkope prijs. Misschien zelfs te goedkoop. Hierdoor heb ik hem mijn muren laten doen, maar het is echt een bende geworden. Alles is verkeerd gedaan en ze hebben niet eens het helemaal afgerond. Echt belachelijk. Daarom ben ik gaan zoeken naar iemand die meer dan 10 jaar ervaring heeft in het vak, zodat het niet weer gigantisch fout gaat.

Meer dan alleen maar een stukadoor uit Zaandam

Omdat het de vorige keer zo fout was gegaan, wilde ik nu wel een stukadoor uit de omgeving van Zaandam met ervaring. Echter dat bleek moeilijker te zijn dan ik dacht. De meeste stukadoors in de omgeving waren allemaal net begonnen of hadden net niet de juiste middelen om mij te helpen. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van Dollemans Stucadoors terecht. Daar zag ik dat ze inderdaad meer ervaring hadden dan de andere bedrijven en redelijk betaalbare prijzen aangeboden. Dus besloot ik contact op te nemen met hen en ze klonken erg vriendelijk aan de telefoon. Ze vroegen aan mij of ik foto’s wilden opsturen van de huidige status van de muren.

Een goed resultaat

De medewerkers van Dollemans Stucadoors waren geschrokken van de muren. Ze zeiden meteen dat ik bij het goede adres was gekomen en dat ze mij zouden helpen. Op de dag dat ze kwamen, waren er twee lieve jonge mannen die de muren gingen stucen voor mij. Het was nog een flinke klus, maar ze hebben de hele rit niet geklaagd. Je kon ook nog gezellig een praatje met ze doen. Nadat ze klaar waren, zagen de muren er top uit! Het was een flinke verbetering. Dankzij Dollemans Stucadoors zijn mijn muren gered.

Bezoek de website

Meer weten over de diensten van Dollemans Stucadoors? Bekijk dan de website van Dollemans via www.dollemanstucadoors.nl voor meer informatie over alle soorten diensten waarmee zij u kunnen helpen.