Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Een verhuisbedrijf vinden in Wageningen is zo gedaan!

Bent u op zoek een verhuisbedrijf in de omgeving van Wageningen? Dan bent u bij Tasman aan het juiste adres. Zij bieden namelijk verhuisservice aan voor particulieren! Verhuizen is al een grote last van tijd en geld! Bij Tasman willen wij voor u verhuizen zo goed mogelijk maken. Daarom zijn wij één van de goedkoopste aanbieders in verhuisservices.

Verhuisbedrijf Wageningen doet er alles aan om u te helpen

Het verhuisbedrijf uit de omgeving van Wageningen wilt graag uw lasten overnemen. Daarom bieden wij bij Tasman Verhuur extra mogelijkheden. naast dat wij verschillende soort wagen en auto’s verhuren, kunt u ook kiezen of het personeel u helpt met het inpakken van de spullen in de wagen. Zo hoeft u niet alles alleen te doen en bent u sneller ingeladen en klaar om te vertrekken. Deze extra mogelijkheden moeten bij het intakegesprek met ons worden afgesproken en worden aangevraagd. U kunt ook bij ons kiezen voor personeel die uw meubels in elkaar zet bij het nieuwe huis. Deze willen ze met plezier voor u monteren en demonteren. In sommige gevallen heeft u een verhuislift nodig. Denk hierbij als uw appartement zich bevindt op een hoge verdieping. Dan kunt u bij ons een verhuislift aanvragen. Deze leveren wij dan voor u en u wordt daarbij geholpen door één van onze medewerkers.

Tasman Verhuur

Bij Tasman Verhuur kunt u nog veel meer dingen huren dan alleen maar verhuisservice. Heeft u bijvoorbeeld een uitje met de familie, maar uw eigen auto is even niet beschikbaar? U kunt bij ons voor een goedkope prijs een personenauto huren. U kunt zelf bepalen hoe lang u de auto wilt lenen. Er is zelfs een optie voor short lease als u daar interesse heeft. Tasman Verhuur heeft ook verhuiswagens die u los kunt huren. Bijvoorbeeld als u al een hele crew heeft die u kan helpen bij het verhuizen of liever daarvoor een andere partij zoekt.

Zoek contact met ze op

Bent u benieuwd wat Tasman Verhuur voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van Tasman Verhuur voor meer informatie over het bedrijf, service en de diensten.