Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Grootformaat printer bestellen bij Repromat

Bent u op zoek naar een grootformaat printer voor uw bedrijf? Repromat is specialist in grootformaat printers en beschikken over een groot aanbod printers, scanners en natuurlijk (snij)plotters. Wij begrijpen bij Repromat dat, gezien ons grote assortiment, de keuze soms lastig kan zijn. Laat u daarom vooral adviseren door één van onze experts. Wij luisteren hierbij graag naar uw wensen en geven u hierbij een advies op maat. 

Welke grootformaat printer past het beste bij mijn bedrijf?

Weet u nog niet precies welke grootformaat printer u op het oog heeft? Wij zetten onze meest populaire graag voor u op een rij. Er zijn diverse modellen met elk een eigen specialiteit. Eén van onze nieuwste die over allerlei nieuwe technologieën beschikt is de HP Designjet T520 24” A1. Deze Designjet is verbonden met het internet waardoor u op elk gewenste plek kunt werken én uw werk uitdraaien. Deze plotter heeft niet alleen een ruim bereik maar is ook nog eens ontzettend snel en nauwkeurig tijdens het printen. Vindt u dit model te groot? Als u op zoek bent naar een meer compacte plotter dan is de HP Designjet T120 A1 helemaal het juiste model voor u. Deze plotter is zeer compact (24 inch) en is gemakkelijk in zijn gebruik. Ook deze kan makkelijk met Wi-Fi verbinden waardoor u vanaf ieder device kunt printen. Bent u vooral op zoek naar snelheid? De HP Designjet Z6800 60” is dé snelste plotter die u zal kunnen vinden. Naast de grote printsnelheid krijgt u ook nog bijzonder goede kwaliteit als het gaat om het printen van kleuren met de 8 HP Vivid Photo Inks die hierbij horen. 

Een designjet printer combineren met een HP Scanner?

Wilt u graag uw printer en scanner in één hebben? Dan kunt u ervoor kiezen om de twee apparaten op elkaar af te stemmen en naast elkaar te bouwen. Wij raden aan om dan te kiezen voor één van onze HP scanner en deze af te stemmen op één van de Designjet modellen. Deze twee modellen kunnen elkaar goed ondersteunen waardoor u alleen maar de beste kwaliteit krijgt.