Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Guy Munneke: uw stukadoor in Bussum

Guy Munneke is al ruim 20 jaar uw stukadoor in Bussum voor kwaliteitsstucwerk in de breedste zin van het woord. Van wanden, plafonds en buitenwerk tot exclusieve projecten.

De professionele stukadoor uit Bussum

Voor een stijlvolle upgrade kunt u terecht bij uw professionele stukadoor in Bussum. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met professioneel stucen. Geef bijvoorbeeld uw gevel een stijlvolle upgrade of vorm een schuurtje om tot een hip tuinhuis. Wij kunnen u ook helpen bij het vermaken van uw terras tot verlengstuk van de woonkamer. Wij blijven ons ontwikkelen en staan open voor nieuwe uitdagingen. Ons stucwerk staat wel altijd garant voor een stijlvolle, maar vooral ook strakke uitstraling die jarenlang meegaat. U kunt altijd contact met ons opnemen voor alle mogelijkheden en om uw wensen te bespreken.

Voor elke ruimte

Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd op het gebied van verschillende soorten stucwerk. Dit doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zo pakken wij bijvoorbeeld badkamers aan, maar ook woonkamers en bedrijfspanden. Met exclusief en decoratief stucwerk kunt u een onvergetelijke indruk maken, zowel binnen als buiten. Wij bieden verschillende stijlen aan. Zo kunt y bij ons kiezen voor de veelzijdige beton-look, met industriële elementen of modern en klassiek. Deze manier van stucen is ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken. Met de klassieke stijl tovert u uw woonkamer om in een chique ruimte met sierlijsten en ornamenten van gips of kunststof. Wij brengen ook graag monumentale panden terug in de oorspronkelijke staat. Hoe uitdagender de vraag, hoe enthousiaster wij worden!

Kwaliteit

Wij leveren alleen de kwaliteit waar wij zelf achter staan. We nemen daarom ook alleen genoegen met 100 procent tevreden klanten. Dit doen we door zelf kritisch te blijven kijken naar ons werk. Onze stukadoors hebben oog voor detail en leggen de lat erg hoog voor zichzelf. Daarnaast kopen wij altijd de beste materialen in. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit leveren die we beloven en bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Als u voor perfectie gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.