Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Luchtkussen envelop

 

Hoewel je er niet gelijk aan zal denken, is een luchtkussen envelop van goede kwaliteit kiezen noodzakelijk voor veel winkels. Veel winkels kopen echter eerst simpele papieren enveloppen en denken er niet aan dat dit geen goed verpakkingsmateriaal is voor veel producten. Brieven kun je natuurlijk prima versturen met een normale, papieren envelop, maar online winkels versturen niet alleen maar brieven.

 

Online winkel

Winkels moeten vaak pakketjes versturen. Bij veel winkels zijn tegenwoordig producten online te koop. Om online producten te kunnen aanbieden, moeten deze producten echter wel veilig verstuurd worden. Wanneer je spullen in een normale, papieren envelop stopt, kunnen deze echter snel scheuren. Ook zijn normale enveloppen niet bestand tegen regen of sneeuw. Het is dus verstandig om goed na te denken over het verpakkingsmateriaal dat je gebruikt, voordat je producten verstuurt die niet goed aankomen.

 

Bubbeltjes envelop

Verpakking Voordeel heeft verschillende soorten luchtkussen enveloppen in het assortiment, die voor elk klein product geschikt zijn. Een andere benaming voor een luchtkussen envelop is een bubbeltjes envelop. Dit komt doordat er bubbeltjes folie in het verpakkingsmateriaal zit. Dit zorgt voor een optimale bescherming van de producten die verzonden worden. De producten kunnen per doos van 200 stuks ingekocht worden. Hierdoor is deze winkel uitermate geschikt voor winkels die producten moeten versturen. Wanneer je veel luchtkussen enveloppen in één keer inkoopt, ben je uiteindelijk goedkoper uit.

 

Luchtkussen envelop versturen

De luchtkussen enveloppen van Verpakking Voordeel zijn stijlvol wit, waardoor ze voor elke verzending zeer geschikt zijn. Of je nou simpel speelgoed ermee verstuurt of een luxe horloge, voor elk product is het verpakkingsmateriaal geschikt. De producten die ermee verstuurd worden, moeten wel klein zijn. Voor grotere producten is een postdoos meer geschikt. In een postdoos passen soms ook meerdere producten, waardoor je een grote bestelling in een keer kan versturen. Voor kleine producten blijft een luchtkussen envelop echter het ideale verpakkingsmateriaal.