Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Verpakking

 

Wanneer producten niet een goede verpakking hebben, kan dit erg schadelijk zijn. Het is dus belangrijk dat webshops niet bezuinigen op het kopen van goede verpakkingen, zoals enveloppen, verzenddozen of verzendzakken.

 

Schade

Wanneer een verpakking niet helemaal goed is, kan dit voor schade aan het product zorgen. Kleding kan bijvoorbeeld rafelen of nat worden, waardoor verkleuring ontstaat. Ook kunnen breekbare spullen breken. Wanneer er een gat in de verpakking zit, kan hier iets doorheen vallen. Dit kan als gevolg hebben dat er spullen verstuurd worden, die vervolgens niet aankomen. De ontvanger krijgt echter wel een stukke verzenddoos, envelop of verzendzak met de rekening. Dit kan voor veel problemen zorgen.

 

Klachten

Als mensen producten met beschadigingen krijgen, gaan ze vaak klagen bij de webshop. Het kan zijn dat ze geld terug willen of een nieuw product willen krijgen. De webshop weet echt zeker dat ze het product intact hebben verstuurd, waardoor ze de klacht soms niet geloven en geen geld terug geven. Dit kan ervoor zorgen dat de klant boos wordt en bijvoorbeeld een boos artikel schrijft op sociale media. Een slechte review op sociale media kan ernstige gevolgen hebben helaas. Wanneer veel mensen het bericht delen, kunnen erg veel mensen uiteindelijk het bericht zien. Hierdoor zal de desbetreffende webshop veel klanten verliezen.

 

Voordelig verpakken

Gelukkig kan al deze ellende voorkomen worden door producten goed te verpakken. Met de voordelige enveloppen, verzenddozen en verzendzakken van Verpakking Voordeel zal elk product intact aankomen bij elke klant. Hierdoor zullen er nooit klachten ingediend worden en hoeft een webshop niet bang te zijn voor slechte reclame op sociale media. Alle verpakkingen die je kan kopen bij Verpakking Voordeel zijn van uiterst hoge kwaliteit, waardoor ze waterdicht zijn en niet snel zullen beschadigen. Hierdoor weet je zeker dat je pakket heel aankomt in een goede verpakking.