Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Een hovenier uit Woudenberg die weet wat hij doet

Om onze tuin te laten doen, waren wij al een tijdje aan het zoeken naar een goede hovenier in Woudenberg. Deze hovenier zou ons namelijk kunnen helpen met het herinrichten van onze tuin, zodat wij weer helemaal zouden gaan genieten van onze tuin. Wij waren dan ook echt op zoek naar een hovenier in Woudenberg met veel ervaring en iemand die ons dus echt zou kunnen voorzien van eerlijk en deskundig advies. Hierdoor zijn wij eerst bij ons in de omgeving gaan navragen of mensen ervaring hadden met een hoveniersbedrijf in Woudenberg. Door een beetje na te vragen, kwamen wij op die manier via-via terecht bij een echtpaar die gebruik hebben gemaakt van Hoveniersbedrijf V.D. Kraats.

Een hovenier die graag helpt

Hoveniersbedrijf V.D. Kraats heeft hen als hovenier in Woudenberg heel erg geholpen met het inrichten van hun tuin en hierdoor zitten zij tijdens warme zomeravonden graag in hun tuin. Dit was voorheen helemaal niet zo en ik kreeg foto’s te zien van hoe de tuin er voorheen uitzag. Er had echt een hele grote verandering plaatsgevonden en niemand zou de oude tuin terug herkennen! Door deze foto’s werden mijn verwachtingen wel in een keer erg hoog en besloot ik maar eens om contact op te nemen met dit hoveniersbedrijf uit Woudenberg.

Het eerste contact

Tijdens het eerste contact verliep alles meteen erg goed en hierdoor kreeg ik meteen erg veel vertrouwen in dit hoveniersbedrijf uit Woudenberg. Ik besloot om snel een afspraak te maken en tijdens deze afspraak kwam er een hovenier bij ons langs om naar onze tuin te kijken. Ook werd er toen een offerte opgesteld zodat wij precies wisten wat wij konden verwachten. Dit heeft ons erg geholpen en hierdoor hebben wij al vrij snel besloten om met deze hovenier in zee te gaan.

Erg tevreden

Het is zeker een aanrader om te kijken op de website van Hoveniersbedrijf V.D. Kraats. Wij zijn namelijk erg blij en tevreden met het resultaat en zullen in de toekomst dan ook zeker weer graag gebruik willen maken van de diensten van dit goede hoveniersbedrijf uit Woudenberg!