Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Goedkope stukadoor Veenendaal en omstreken

Wil je een muur of plafond in je huis strak en glad hebben? Huur dan een professionele stukadoor in! Klusbedrijf Rudigro is dé vakman als het gaat om stucen, maar Rudigro doet nog veel meer! Je kunt de gestucte muur ook laten behangen of schilderen in iedere gewenst kleur, of een andere nabehandeling kiezen.

 

Je plafond laten stucen

Vertoont het plafond nu scheuren of bevalt de structuur je niet? Laat deze dan eens stucen door een professionele stucadoor. Het plafond verlagen, isoleren, en voorzien van luxe inbouwverlichting is ook mogelijk! Hoe wil jij het plafond het liefst afgewerkt hebben? Moet het spiegelglad zijn of vind je een gedraaid motief mooi? Alles kan!

 

Muren glad laten stucen

Een muur laat je stucen wanneer je hem glad wilt hebben. Deze kan behangklaar gestuct worden, maar ook sausklaar zodat je de nieuwe gladde muur in iedere kleur kunt (laten) schilderen. Sierpleisters waaronder spachtelputz kun je ook laten uitvoeren door Klusbedrijf Rudigro!

 

Goedkope stukadoor nodig?

Zoek je een goedkope stukadoor in of rond Veenendaal, neem dan beslist eens contact op met Klusbedrijf Rudigro. Een echte vakman hoeft niet duur te zijn want door de ervaring kan de vakman de klus sneller en beter klaren. Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte en kennismakingsgesprek. De mogelijkheden worden meteen besproken. Rudigro doet veel meer dan alleen stucen, want je kunt zowel kleine als grote klussen uitbesteden van een lamp ophangen tot een muur laten verwijderen of plaatsen!

Nieuwbouw woningen stucen

Klusbedrijf Rudigro doet ook veel nieuwbouw woningen stucen. Ook voor grotere projecten kun je dus bij Rudigro terecht. Nieuwbouw woningen worden vaak wel behangklaar opgeleverd, maar niet iedereen wilt behang. Er wordt namelijk ook veel gekozen voor een sierpleister of een glad gestucte muur. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat je verbazen over de prijs!

 

Bel, mail, of bezoek de website voor o.a. Pleisterwerk, Raapwerk, Sausklaar stucwerk, Behangklaar stucwerk, Spack spuiten, Sierpleisters, e.d. Zelfs behangen is mogelijk! Werklocatie in en rond Veenendaal.