Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Serviezen van Broste Copenhagen bij ippyswoondeco

Het juiste servies vinden voor jouw woonstijl is niet altijd eenvoudig. Het aanbod aan mogelijkheden is tegenwoordig wel uitgebreid en dat maakt het natuurlijk nog moeilijker. Toch is er één merk dat zeker het overwegen waard is als je op zoek bent naar servies dat uitstraling en functionaliteit perfect gaat combineren – en dat is Broste.

Het merk is van Deense oorsprong en biedt servies dat perfect past bij een Scandinavische woonstijl. De meerwaarde van het vooraanstaande merk is zeker en vast een zaak die wat meer informatie verdient!

Broste servies als afwerking voor een Scandinavisch interieur

Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door eenvoudige maar speelse designs, frisse en toch gezellige kleuren en vooral een opvallende geometrie. Broste servies is een merk dat perfect kan dienen als afwerking op zo’n stijl, en wel dankzij prachtig servies. Veel van de stukken zijn vervaardigd uit aardewerk, waardoor ze precies de natuurlijke uitstraling hebben die je bij deze stijl verwacht.

Daarbij zijn er natuurlijk heel wat opties: van kommen tot borden en onderzetjes, dankzij het merk kan je je keuken of eetkamer volledig uitrusten met een compleet Broste servies set van Broste Copenhagen. Kies je daarbij voor servies uit passende collectie producten, zoals Nordic Salt en Nordic Sea, dan is de look en feel van je woonkamer of keuken helemaal af. Bezoek ippyswoondeco.nl en ontdek het uitgebreide gamma van Broste servies!