Quizien
Image default
Home / Moving and Relocating

Kwaliteit en vakmanschap bij deze schilder uit Wijchen

Wij waren op zoek naar een goede schilder in Wijchen (klik hier voor de website) die ons kon helpen met wat schilderwerk rondom ons huis. Toen wij gingen kijken naar de mogelijkheden voor schilders in Wijchen, was het aanbod enorm. Er waren echt ontzettend veel schilder in Wijchen die zich aanboden op tal van websites. Wij vonden dit erg lastig, omdat het zo lastiger werd om de beste schilder voor ons hier uit te halen. Wij zijn toen gaan selecteren op punten die wij belangrijk vonden waar een schilder volgens ons aan moest voldoen. Uiteindelijk hebben wij een aantal schilders geselecteerd en offertes aangevraagd om precies te zien wat de mogelijkheden en kosten waren bij de verschillende schilders.

 

Allround schilder uit Wijchen

 

Het aanvragen van de verschillende offertes had als doel om de beste schilder in Wijchen uit te kiezen. Op basis van de offerte kwamen wij snel uit bij Schaepmeester Schilderwerken in Wijchen. Deze schilder onderscheidde zich als een allround schilder die van alle markten thuis is. Daarnaast is deze schilder gespecialiseerd in plafondafwerking. Wij waren toevallig ook al langere tijd aan het overwegen om ons plafond af te werken, toen wij Schaepmeester in het vizier kregen, zijn wij dit maar gelijk gaan combineren en zo sloegen wij twee vliegen in één klap.

 

Geen beter resultaat durven dromen

 

Doordat wij een offerte hadden aangevraagd, kregen wij een erg volledig beeld bij de werkzaamheden die zouden plaatsvinden bij ons door Schaepmeester Schilderwerken. De offerte was erg gedetailleerd en hierdoor kregen wij een helder beeld van wat alles ging kosten. Schaepmeester Schilderwerken heeft uiteindelijk voor een erg goed resultaat gezorgd waar wij erg tevreden mee zijn. Wij hadden geen beter resultaat durven dromen en Schaepmeester heeft laten zien dat zij absoluut over kwaliteit en vakmanschap beschikken. De schilders waren daarnaast ook nog eens erg vriendelijk en zeker in voor een lolletje. Dit maakte het voor ons ook een stuk gezelliger en wij hebben daarnaast ook nog eens iets geleerd over het schilderen!

 

Erg vriendelijk

 

Wij zouden Schaepmeester Schilderwerken zeker aanbevelen aan anderen. De kwaliteit is erg goed en er wordt zeer goed naar uw wensen geluisterd. Daarnaast zijn de schilders erg vriendelijk en weet je precies waar je aan toe bent.